SAGS- OG PROJEKTSTYRING: Kvalitet og effektivitet med turn-key løsning

· Projektstyring · 3 minutters læsning

Sags- og projektstyring kan være et mareridt uden de rigtige værktøjer til at understøtte processerne. NORRIQ introducerer nu en standardiseret sags- og projektstyringsløsning, der booster din produktivitet, og skaber en høj og ensartet kvalitet i virksomhedens sags- og projektstyring.

Sådan rammer de nye momsregler dig

· Økonomisystemer · 3 minutters læsning

Måske er du allerede opmærksom på, at momsreglerne blev ændret væsentligt den 1. juli i år. Ændringen får konkret betydning for din virksomhed, når du køber telefoner, pc´er og anden hardware til kontoret. Hvis din virksomhed sælger disse varer, er der flere ting, du skal tage stilling til. De nye momsregler har medført endnu mere administration – og de stiller samtidig nye om, at din Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Dynamics C5 skal overholde de nye regler.

Windows Server 2003 - en tikkende bombe

· Infrastruktur · 4 minutters læsning

Er du blandt en af de mange virksomheder med en hosted eller en intern Windows Server 2003, bliver du ramt af, at Microsoft stopper supporten 15. juni 2015. Hvad betyder det konkret for dig? Først og fremmest alvorlige, potentielle sikkerhedsrisici. Du bør allerede nu se på, hvordan du kommer videre.

Hvem kigger med, når du er på nettet?

· Infrastruktur · 4 minutters læsning

Det er rart at vide, at ingen kigger med, når du modtager emails mobilt eller arbejder på jeres systemer hjemmefra. Det sørger det såkaldte SSL-certifikat i din server for. Men de nye SSL-certifikater kan også hindre, at du mister muligheden for at arbejde på virksomhedens systemer hjemmefra eller modtage emails mobilt.

Undgå at ramme databaseloftet

· Økonomisystemer · 2 minutters læsning

Slå til nu! Rabat på ekstra databaseplads til 1. oktober. Kender du den lille blå streg nede i højre hjørne af dit C5-skærmbillede? Hold øje med den. Den fortæller dig, hvor meget databaseplads du har brugt. Det er her, du kan se, om det er tid at gøre noget. Ellers skal dit system nok fortælle dig det. Det bliver nemlig sløvt, hvis du f.eks. nærmer dig 90% databasepladsen.