Hastig vækst i hosting

· Nyheder · 2 minutter

NORRIQ oplever en stigende efterspørgsel på kompetencer inden for håndtering af IT-drift. Det har altid været en del af NORRIQs services at tilbyde drift af kundernes it-løsninger, men flere kunder ønsker et samarbejde omkring hosting, IT-sikkerhed og daglig drift.

NORRIQ i DynamicWeb-finalen ”Solution Of The Year” med hele 2 løsninger

· E-handel · 2 minutter

DynamicWeb, der er udviklingshuset bag et af verdens store CMS-systemer, har placeret NORRIQ i ”DynamicWeb Solution Of The Year”-finalen, der afvikles i forbindelse med DynamicWeb Tech Conference 2016 i maj.

Danmarks første virksomhed  på Microsoft Dynamics NAV 2016

Danmarks første virksomhed på Microsoft Dynamics NAV 2016

· ERP · 3 minutter

Ejendomsforeningen Danmark er et godt eksempel på en organisation, der har købt ind på de nye muligheder i NAV 2016 – ikke mindst muligheden for standardintegration til Microsoft CRM Online. 

Fuldt hus til lancering af NAV 2016

Fuldt hus til lancering af NAV 2016

· ERP · 4 minutter

Der var fuldt hus til NORRIQs lancering af Microsoft Dynamics NAV 2016. Over 100 virksomheder benyttede muligheden for være de første til at opleve de mange fantastiske muligheder i NAV 2016.   

Microsoft Dynamics NAV 2016 – nedarvet værdi fra en respektindgydende rejse

Microsoft Dynamics NAV 2016 – nedarvet værdi fra en respektindgydende rejse

· ERP · 3 minutter

Oplev NAV 2016 live på vores seminar. Læs mere her
 

Skal din virksomhed forblive konkurrencedygtig, må den konstant udvikle sig. Det samme gælder din Microsoft Dynamics NAV. Skal du have det fulde udbytte af ERP-fordelene, og undgå at din NAV-investering bliver udhulet, er det nu, du bør træde lidt tilbage, og se på fødselsattesten på den NAV-version, du understøtter din virksomhed med. For meget er sket siden du implementerede din NAV-løsning.

da-DK