E-handelslokomotivet buldrer afsted. Er du med ombord?

E-handelslokomotivet buldrer afsted. Er du med ombord?

· E-handel · 4 minutter

E-handel når nye højder med milliardomsætning og rekordstor vækst i både Danmark og internationalt år for år. Alligevel er alt for få danske virksomheder med på vognen, på trods af det enorme potentiale og kundernes efterspørgsel på online købsmuligheder.

NORRIQ årsregnskab 2015: Fremgang på alle fronter

NORRIQ årsregnskab 2015: Fremgang på alle fronter

· Nyheder · 3 minutter

NORRIQ offentliggør i dag sit regnskab for 2015. Og der tegner sig et klart billede: Succes og vækst på tværs af alle markeder og forretningsområder.  

Spar penge på brugere og funktionalitet til Dynamics NAV

Spar penge på brugere og funktionalitet til Dynamics NAV

· ERP · 3 minutter

Lige nu kan du få attraktive rabatter på NAV-brugerlicenser og ekstra funktionalitet hos NORRIQ, uanset, om du er ny eller eksisterende NAV-kunde. Her kan du læse om tilbuddene og de Microsoft-vilkår, der gælder.

Hastig vækst i hosting

· Nyheder · 2 minutter

NORRIQ oplever en stigende efterspørgsel på kompetencer inden for håndtering af IT-drift. Det har altid været en del af NORRIQs services at tilbyde drift af kundernes it-løsninger, men flere kunder ønsker et samarbejde omkring hosting, IT-sikkerhed og daglig drift.

NORRIQ i DynamicWeb-finalen ”Solution Of The Year” med hele 2 løsninger

· E-handel · 2 minutter

DynamicWeb, der er udviklingshuset bag et af verdens store CMS-systemer, har placeret NORRIQ i ”DynamicWeb Solution Of The Year”-finalen, der afvikles i forbindelse med DynamicWeb Tech Conference 2016 i maj.

da-DK