NORRIQ årsregnskab 2015: Fremgang på alle fronter

NORRIQ årsregnskab 2015: Fremgang på alle fronter

· Nyheder · 3 minutter

NORRIQ offentliggør i dag sit regnskab for 2015. Og der tegner sig et klart billede: Succes og vækst på tværs af alle markeder og forretningsområder.  

Spar penge på brugere og funktionalitet til Dynamics NAV

Spar penge på brugere og funktionalitet til Dynamics NAV

· ERP · 3 minutter

Lige nu kan du få attraktive rabatter på NAV-brugerlicenser og ekstra funktionalitet hos NORRIQ, uanset, om du er ny eller eksisterende NAV-kunde. Her kan du læse om tilbuddene og de Microsoft-vilkår, der gælder.

Hastig vækst i hosting

· Nyheder · 2 minutter

NORRIQ oplever en stigende efterspørgsel på kompetencer inden for håndtering af IT-drift. Det har altid været en del af NORRIQs services at tilbyde drift af kundernes it-løsninger, men flere kunder ønsker et samarbejde omkring hosting, IT-sikkerhed og daglig drift.

NORRIQ i DynamicWeb-finalen ”Solution Of The Year” med hele 2 løsninger

· E-handel · 2 minutter

DynamicWeb, der er udviklingshuset bag et af verdens store CMS-systemer, har placeret NORRIQ i ”DynamicWeb Solution Of The Year”-finalen, der afvikles i forbindelse med DynamicWeb Tech Conference 2016 i maj.

Danmarks første virksomhed  på Microsoft Dynamics NAV 2016

Danmarks første virksomhed på Microsoft Dynamics NAV 2016

· ERP · 3 minutter

Ejendomsforeningen Danmark er et godt eksempel på en organisation, der har købt ind på de nye muligheder i NAV 2016 – ikke mindst muligheden for standardintegration til Microsoft CRM Online. 

da-DK