Skab fremdrift...opgrader din Microsoft Dynamics NAV

Du har kæmpet for at opbygge din virksomhed. Skåret organisationen til, ageret, reageret. Men du er jo ikke kommet så langt for at stå stille. Er din Microsoft Dynamics NAV blevet en stopklods?

Skab fremdrift...opgrader din Microsoft Dynamics NAV - NORRIQ

Arbejder din Microsoft Dynamics NAV med eller imod dig?

At nå nye mål handler et langt stykke ad vejen om at optimere og skabe sammenhæng i dine processer og udnytte dine ressourcer optimalt. Men er din nuværende Microsoft Dynamics NAV med dig? Matcher den din virkelighed? Hjælper løsningen din forretning, eller står den i vejen? 

Intet er business as usual 

Om du får nok værdi ud af din nuværende Microsoft Dynamics NAV-løsning, handler om dens evne til at understøtte din aktuelle og fremtidige virkelighed, og til at levere sammenhængende, intelligente forretningsprocesser, der lyser op på din bundlinje. Intet er business as usual. Dine kunder er allerede på vej et nyt sted hen i morgen. Det kræver fleksibilitet og et fremadrettet overblik at følge med dem. Leverer din NAV det?

Investeringsefterslæb udgør en skjult risiko

Finanskrisen fik mange virksomheder til at udskyde investeringerne i at holde deres ERP-systemer - og dermed deres processer - på forkant. I stedet er budgetterne blevet brugt på at holde liv i virksomhedens aldrende systemer. Det kan man gøre et år, måske to. Men forsømmer du at opgradere din Microsoft Dynamics NAV over en længere årrække, risikerer du at stå med en faretruende forældet ERP-løsning, der holder din forretning tilbage, og som bliver dyrere og dyrere at gøre tidssvarende i forhold til jeres forretningsbehov.

Beskyt din Microsoft Dynamics NAV-investering

Lige nu ser vi rigtig mange virksomheder, der prioriterer en opgradering til en nyere Microsoft Dynamics NAV version. Det gør de for at sikre, at deres processer og data spiller endnu bedre sammen med forretningsmålene gennem adgang til bredere, dybere og endnu mere brugervenlig funktionalitet. Hvis din virksomhed har en ældre løsning, er det måske nu, du skal overveje hvordan du kan beskytte din investering ved at opgradere din Microsoft Dynamics NAV. Ved at opgradere NAV får du ikke bare det næste nye. Du får dét, der skal til for at bevare fremdriften og dynamikken i din virksomhed. 

6 gode grunde til at opgradere din NAV

  • Du skaber det bedst tænkelige fundament for at skabe nye konkurrencefordele
    ved at få jeres data og processer til at spille optimalt sammen
  • Du undgår, at en ældre NAV-løsning står i vejen for andre vigtige forretningskritiske IT-projekter
  • Du kan bedre tiltrække og fastholde arbejdskraft, når I giver medarbejderne adgang til de nyeste og bedste digitale redskaber
  • Du undgår den skjulte risiko ved et digitalt efterslæb
  • Du slipper for store ERP projekter
  • Du undgår at spilde penge på en forældet løsning, der alligevel aldrig bliver optimal

Vil du læse mere om hvordan du opgraderer din NAV?

Ligesom du skal udvikle og innovere din virksomhed, er det også nødvendigt at du udvikler din NAV, så den understøtter forretningen dynamisk. Overvejer du et opgraderingsprojekt er der mere inspiration at hente her: Læs mere om opgradering af Microsoft Dynamics NAV