NORRIQ Business Intelligence gør dine døde data til vital viden

Succesfulde virksomheder gør tingene lidt hurtigere, lidt smartere og lidt mere innovativt. NORRIQ BI giver dig den digitale motor, der skal til. Grav dybt i databaserne, og gør døde data til ny viden. Præsentér data i de rigtige dimensioner for de rette medarbejdere præcis, når de har brug for det – også mobilt – og styrk jeres operationelle og strategiske beslutninger.

De rå data har du. Den tunge forretningsmæssige erfaring der omsætter dem til forretningsindsigt har vi.

Få en demo  Deltag i vores 30 minutters webinar om BI

 

 

Hvorfor vælge NORRIQs Business Intelligence løsning?

Nøglefærdig løsning

NORRIQ BI gør det nemt at skabe et intelligent analytisk lag mellem de rå data i Microsoft Dynamics NAV og beslutningstagerne. Det gør det nemt og hurtigt at indsamle, analysere og dele data om salg, finans, lager, indkøb, debitorer og kreditorer.

Høst værdien hurtigt

NORRIQ BI er hurtig at komme igang med. Vi har gjort forarbejdet for dig, så du typisk kan være 80% i mål fra dag ét. Og med sparring fra vores erfarne forretningskonsulenter høster du hurtigt værdien af ny forretningsindsigt.

Analyser dybere

Business Intelligence styrker dit salg. Optimerer kapacitetsstyring, råvarelager og lønsomhed i produktion. Giver ledelsen bedre beslutningsgrundlag – og gør det nemmere at håndtere flere regnskaber.

Kom hurtigt og billigt i gang med NORRIQs BI Rapid Value

Business Intelligence har traditionelt været både komplekst og dyrt at komme i gang med. NORRIQ har udviklet en nøglefærdig Business Intelligence pakke, som er hurtig og økonomisk overkommelig at komme i gang med.

NORRIQs BI Rapid Value bygger på Dynamics NAV og TARGIT

Det er vores erfaring, at BI skaber hurtigst værdi for dig, hvis din virksomhed kommer i gang i en fart, og så efterfølgende har mulighed for at udvide løsningen i takt med nye behov.

NORRIQs BI Rapid Value-løsning mindsker desuden behovet for, at du skal bruge ressourcer på udvikling og tilpasning af rapporter i Dynamics NAV.

 

Pakken indeholder

  • Afklarende workshop om standardløsningens indhold og behov samt muligheder for tilpasninger
  • Implementering af kuber til salg, finans, lager, indkøb, debitor og kreditor
  • Udarbejdelse af en testanalyse eller testrapport
  • Overlevering af den færdige løsning

Få din demo her

Få en demo

da-DK