Styr din forretning - uanset hvor du er

Er du en enkeltmands- eller mindre virksomhed har du behov for at drive din forretning, uden at skulle tænke for meget på bogføring, styring af økonomi, lager, projekter og leverandører. Det er præcis hvad du kan med NORRIQs forretningsløsninger baseret på Microsoft Dynamics C5. De er udviklet specielt til mindre virksomheders behov, og tilbyder tillægs- og brancheløsninger inden for både handel, håndværk og produktion.

Få en C5 demo

 

 

Hvor vil du hen med C5?

Uanset hvor du er på vej hen er NORRIQ den rigtige partner for dig. Vi gør Microsoft Dynamics C5 nemt uanset om du er ny på C5, allerede er på C5, eller måske overvejer at skifte til Microsoft Dynamics NAV.

Jeg har et andet økonomisystem, men overvejer C5

Jeg overvejer at opgradere min C5 til en nyere version

Jeg er vokset ud af min C5 og vil videre

Jeg er tvivl om, hvad jeg skal

Microsoft Dynamics C5: Nemt og intuitivt med adgang overalt

Alt er sat op til dig på forhånd. Med C5 det hele er nemt, hurtigt og intuitivt at gå til, og du kan bruge systemet når og hvor som helst.

Bogføring og årsregnskab

Moms uden bøvl

Effektiv løn

Elektroniske fakturaer

Fleksibel rapportering

Effektiv rykkerstyring

Bedre overblik over lageret

Styr på kunder og leverandører

Nem E-handel

Flere end 85.000 virksomheder har valgt Microsoft Dynamics C5

Et forretningssystem fra NORRIQ baseret på Microsoft Dynamics C5 er specielt udviklet til iværksættere og mindre virksomheder, og er Danmarks mest udbredte bogførings- og økonomistyringssystem. Det er nemt for dig at skifte fra et andet regnskabsprogram til C5 – NORRIQ flytter hurtigt og sikkert alle dine poster og data.


"Al den tid jeg sparer, bruger jeg på at analysere tallene."

Ronni Engelhardt Andersen, CFO, ONE.com

Hvorfor vælge Microsoft Dynamics C5?

Vokser med dig

Med Microsoft Dynamics C5 får du fordelene af et handy, overskueligt regnskabsprogram, der er målrettet virksomheder med op til syv brugere. Men i modsætning til andre systemer, giver Microsoft Dynamics C5 dig virkelig god plads til forandringer. Når du får brug for flere brugere, fortsætter du nemt på Microsoft Dynamics NAV. Begge systemer er bygget på samme platform.

Mobil og fleksibel

Du har brug for et nemt økonomistyringsprogram, som du kan åbne og bruge, uanset hvor du er. Hvorfor lade dig binde af et skrivebord og en traditionel skærm? Få adgang til nøgletal og rapporter, godkend transaktioner og samarbejd med dine kollegaer fra din pc, tablet eller smartphone.

En tætpakket værktøjkasse

Basis Pakken indeholder alt, hvad en mindre virksomhed har brug for til økonomistyring. Men ikke nok med det. Den er også pakket med værktøjer, der kommer helt ud i krogene af din virksomheds behov. Ud over økonomi kan du også styre dine anlæg, kunder, leverandører og lager. Du kommer langt på literen, så at sige.

Tre fleksible pakker til mindre virksomheder

Microsoft Dynamics C5

Skalerbar løsning, der giver overblik over din forretning, let økonomistyring og fakturering, betal moms til tiden, se indtjening og udeståender hos kunder og leverandører – og udvid fleksibelt.

 

Få en demo

Microsoft Dynamics C5 2014 Basis Pakken

Op til tre brugere. Gå straks i gang med én navngiven bruger, og en bruger hos din revisor eller bogholder, og få fleksibiliteten til at tilkøbe to ekstra brugere. Licensen lejer du og levering via skyen.
 

Få en demo

Flere brugere og mere funktionalitet

Får du brug for mere end tre brugere samt en eller flere af NORRIQs branche- og tillægsløsninger, fortsætter du ganske enkelt på Microsoft NAV, eftersom begge systemer bygger på samme platform.
 

Kontakt os


Hvad får du

 • Finans med op til 300 konti
 • Debitor inkl. Salgsfakturering med op til 100 debitorer
 • Kreditor inkl. Købsfakturering med op til 100 kreditorer
 • Lager med op til 300 varenumre
 • Tilpasning af op til 5 rapporter
 • 45 MB database
 • Letforståelig dansk brugervejledning
 • Unikke udvidelsesmuligheder med NORRIQs branche- og tillægsløsninger

Hvad får du

 • Ubegrænset antal regnskaber
 • Moms
 • Årsregnskab
 • Professionelt udseende fakturaer og rapporter
 • Unikke udvidelsesmuligheder – f.eks. E-handel
 • En velassorteret værktøjs­kasse til effektiv styring af din økonomi, anlægsaktiver, kunder, leverandører og lager.
 • Unikke udvidelsesmuligheder med NORRIQs branche- og tillægsløsninger

Få en demo

da-DK