Stærke relationer og effektivt salg med CRM

At skabe, fastholde og udvikle gode relationer til virksomhedens prospects og kunder er fundamentet for enhver succes. Men for mange virksomheder virker det både svært og ressourcekrævende.

Med Microsoft Dynamics 365 (CRM) og NORRIQ, sikrer du nemt et tættere bånd mellem din virksomhed og dine relationer, samtidig med at du øger produktiviteten i salg og marketing og optimerer din kundeservice. CRM sikrer dig desuden et effektivt overblik over dine marketing kampagner, pipeline og salgsmål. En CRM-løsning fra NORRIQ er den lige vej til øget salg og enestående kundeservice.

Få en CRM demo  Download gratis e-bøger om CRM 

Gratis webinar: Få smartere salgsprocesser

Styrk salg og marketing

Med en CRM-løsning fra NORRIQ binder du jeres salgs- og marketing processer sammen og øger effektiviteten i jeres måde at bearbejde markedet på. Løsningen understøtter alle de processer, der leder frem til et salg – og fra salg til genkøb efter genkøb efter genkøb…

 •  Nem segmentering
 • Effektiv kampagnestyring
 • Let dataopsamling, responssporing og ROI rapportering
 • Problemfri lead-mangement
 • Effektiv styring af salgstragt
 • Sikker styring af salgspipeline
 • Lynhurtig tracking af korrespondance direkte fra Outlook
 • Nem planlægning af og opfølgning på salgsaktiviteter

 

 

 

 

 

 

 

 

NORRIQ tilbyder flere add-on muligheder til CRM: Giv marketingafdelingen de bedste forudsætninger for at skabe værdi med
e-mail marketing og marketing automation løsningen ClickDimenisons. Vær sikker på at dine kundedata altid er opdaterede med NN Markedsdata. Få styr på dine projekter med effektiv projektstyring direkte i CRM med Assistance PSA. Få projekterne sikkert i mål med Project Service Automation. Effektiviser hele din serviceorganisation med Field Service.

Hvad er CRM?

Loyale kunder er værdifulde. Vejen til loyale kunder går gennem god og individualiseret service. CRM (Customer Relationship Management) er en disciplin, der sigter imod at opbygge relationer, som skaber et loyalt og langvarigt kundeforhold gennem en systematisk opsamling og anvendelse af information og viden om kunden. Succes med CRM kræver brugervenlig og effektiv it-understøttelse. Med en CRM-løsning fra NORRIQ er du sikker på at komme optimalt fra start og sikkert i mål.

 

SE FILM OM CRM

Tilbyd enestående kundeservice

Differentiér dig fra konkurrenterne ved at tilbyde den bedste kundeservice. Med NORRIQ og Microsoft Dynamics 365 (CRM), kan du levere hurtig og personlig service i høj kvalitet – og altid på kundens præmisser. Dine medarbejdere har altid adgang til al relevant information. De kan møde kunderne der, hvor kunderne er: På alle platforme og kanaler, fra internettet, sociale medier over mobile enheder til telefoner.

 

 

Bliv social med CRM

De sociale mediers indflydelse vokser. Med Microsoft Dynamics 365 (CRM) kan du nemt følge dialogen på de sociale medier om din virksomhed og konkurrenter. Du udstyrer også dit salgsteam med et effektivt værktøj til at følge prospects og kunder på de sociale medier. Gør kolde emner varme og få nye kunder og forretning ud af det. Udnyt potentialet på de sociale medier med NORRIQ og CRM.

 

Se film

Integreret, mobil og social - og altid på

En Microsoft Dynamics 365 (CRM) løsning fra NORRIQ er brugervenlig, og passer altid til dine behov.

En integreret løsning giver dig handlekraft

Med Microsoft Dynamics 365 (CRM) får du samlet al vigtig viden og data i et stærkt, kundefokuseret system, som kan integreres med dine øvrige Microsoft-løsninger. Løsningen integrerer f.eks. med Outlook, hvorfra du har adgang til CRM-data. Eller integrer din CRM løsning med din Microsoft Dynamics NAV- eller C5 løsning, og få en overlegen og intelligent løsning, der automatiserer dine processer, og øger din produktivitet i hele værdikæden.

En mobil løsning der giver dig fleksibilitet

En CRM-løsning fra NORRIQ er mobil, og giver derfor dig og dit team den ultimative fleksibilitet. Få adgang til dine CRM-data uanset hvor du er via din smartphone, tablet eller PC, og opdater aktiviteter, kontakter og muligheder så snart du modtager nye informationer.

En social løsning der giver dig effektivitet

Gør CRM socialt med Yammer. Få sikkerhed for, at data og informationer flyder hurtigt, frit og sikkert på tværs af din organisation. Og organisér kunder og muligheder mere effektivt.

Hvorfor vælge CRM fra NORRIQ?

NORRIQ har mange års erfaring med at skabe værdi med CRM.
Nogle af de stærkeste brands i verden har valgt NORRIQ som CRM-partner.

Se CRM Cases

Kom hurtigt og billigt i gang med CRM

Et godt CRM system er et vigtigt konkurrenceparameter. Men mange virksomheder kommer ikke i gang med CRM, fordi det virker uoverkommeligt. NORRIQs CRM Rapid Value sikrer et nemt, hurtigt og økonomisk CRM-projekt med gevinstrealisering fra første dag.

 

MED CRM Rapid Value får du:

 • Oprettelse af en CRM online database
 • Oprettelse af brugere og tildeling af standard-sikkerhedsroller
 • Import af ”CRM Rapid Value” standard-tilpasninger baseret på best pratice CRM i det danske marked
 • Vejledning og template til import af kunde stamdata (firmaer og kontaktpersoner)
 • Vejledning i installation og opsætning af CRM Outlook klienten, så I kan arbejde direkte i Outlook
 • og meget mere...

Få en CRM demo  Mere om CRM Rapid Value

Få en demo

Er du klar til CRM?

I denne e-bog får du gode råd til, hvordan du kan forbedre din virksomheds salg, marketing og kundeservice med CRM.

Læs bogen og kontakt os for en demo af Microsoft Dynamics CRM - så ved du, hvordan du skal øge produktiviteten og effektiviteten i din virksomhed.

DOWNLOAD GRATIS eBOG OM CRM

Hvad er CRM for noget?

I denne e-bog får du generel viden om CRM. Hvad er det, og hvordan skaber det værdi i din forretning.

Læs bogen og kontakt os for en demo af Microsoft Dynamics CRM - så ved du, hvordan du skal øge produktiviteten og effektiviteten i din virksomhed.

DOWNLOAD GRATIS eBOG OM CRM

da-DK