Stærke relationer og effektivt salg med Microsoft Dynamics CRM

At skabe, fastholde og udvikle gode relationer til virksomhedens prospects og kunder er fundamentet for enhver succes. Men for mange virksomheder virker det både svært og ressourcekrævende.

Med NORRIQ og Microsoft Dynamics CRM sikrer du nemt et tættere bånd mellem din virksomhed og dine relationer, samtidig med at du øger produktiviteten i salg og marketing og optimerer din kundeservice. Microsoft Dynamics CRM sikrer dig desuden et effektivt overblik over dine marketing kampagner, pipeline og salgsmål. En CRM-løsning fra NORRIQ er den lige vej til øget salg og enestående kundeservice.

Få en CRM demo  Download gratis bog om CRM 

Gratis seminar: Få smartere salgsprocesser

Hvad er CRM?

Loyale kunder er værdifulde. Vejen til loyale kunder går gennem god og individualiseret service. CRM (Customer Relationship Management) er en disciplin, der sigter imod at opbygge relationer, som skaber et loyalt og langvarigt kundeforhold gennem en systematisk opsamling og anvendelse af information og viden om kunden. Succes med CRM kræver brugervenlig og effektiv it-understøttelse. Med NORRIQ og Microsoft Dynamics CRM er du sikker på at komme optimalt fra start og sikkert i mål.

 

SE FILM OM CRM

Styrk salg og marketing

NORRIQ og Microsoft Dynamics CRM binder jeres salgs- og marketing processer sammen og øger effektiviteten i jeres måde at bearbejde markedet på. Løsningen understøtter alle de processer, der leder frem til et salg – og fra salg til genkøb efter genkøb efter genkøb…

 •  Nem segmentering
 • Effektiv kampagnestyring
 • Let dataopsamling, responssporing og ROI rapportering
 • Problemfri lead-mangement
 • Effektiv styring af salgstragt
 • Sikker styring af salgspipeline
 • Lynhurtig tracking af korrespondance direkte fra Outlook
 • Nem planlægning af og opfølgning på salgsaktiviteter

 

 

 

 

 

 

 

 

NORRIQ tilbyder flere add-on muligheder til Microsoft Dynamics CRM: Giv marketingafdelingen de bedste forudsætninger for at skabe værdi med e-mail marketing og marketing automation løsningen ClickDimenisons. Vær sikker på at dine kundedata altid er opdaterede med NN Markedsdata. Få styr på dine projekter med effektiv projektstyring direkte i Microsoft Dynamics CRM med Assistance PSA.

Tilbyd enestående kundeservice

Differentiér dig fra konkurrenterne ved at tilbyde den bedste kundeservice. Med NORRIQ og Microsoft Dynamics CRM kan du levere hurtig og personlig service i høj kvalitet – og altid på kundens præmisser. Dine medarbejdere har altid adgang til al relevant information. De kan møde kunderne der, hvor kunderne er: På alle platforme og kanaler, fra internettet, sociale medier over mobile enheder til telefoner.

 

 

Bliv social med Microsoft Dynamics CRM

De sociale mediers indflydelse vokser. Med Microsoft Dynamics CRM kan du nemt følge dialogen på de social medier om din virksomhed og konkurrenter. Du udstyrer også dit salgsteam med et effektivt værktøj til at følge prospects og kunder på de sociale medier. Gør kolde emner varme og få nye kunder og forretning ud af det. Udnyt potentialet på de sociale medier med NORRIQ og Microsoft Dynamics CRM.

 

Se film

Hvorfor vælge CRM fra NORRIQ?

NORRIQ har mange års erfaring med at skabe værdi med CRM.
Nogle af de stærkeste brands i verden har valgt NORRIQ som CRM-partner.

Se CRM Cases

Kom hurtigt og billigt i gang med CRM

Et godt CRM system er et vigtigt konkurrenceparameter. Men en mange virksomheder kommer ikke i gang med CRM, fordi det virker uoverkommeligt. NORRIQs CRM Rapid Value sikrer et nemt, hurtigt og økonomisk CRM-projekt med gevinstrealisering fra første dag.

 

MED CRM Rapid Value får du:

 • Oprettelse af Microsoft Dynamics CRM online database
 • Oprettelse af brugere og tildeling af standard-sikkerhedsroller
 • Import af ”CRM Rapid Value” standard-tilpasninger baseret på best pratice CRM i det danske marked
 • Vejledning og template til import af kunde stamdata (firmaer og kontaktpersoner)
 • Vejledning i installation og opsætning af CRM Outlook klienten, så I kan arbejde direkte i Outlook
 • og meget mere...

Få en CRM demo  Mere om CRM Rapid Value

Få en demo

Download gratis bog om CRM

I denne e-bog får du gode råd til hvordan du kan forbedre din virksomheds salg, marketing og kundeservice med CRM. Læs bogen og bed NORRIQ om en demo af Microsoft Dynamics CRM, så ved du hvordan hvordan du skal øge produktiviteten og effektiviteten i din virksomhed.

FÅ DIN BOG HER

da-DK