360°

360˚service, der giver din virksomhed vinger

Nye forretningsmuligheder. Nye udfordringer. Nye krav – hver dag. Stilstand er ikke en mulighed. Uanset hvilken branche du er i, spiller teknologi en afgørende rolle. Derfor skal din virksomhed have det bedst mulige og enkleste digitale afsæt for skabe en dynamisk virksomhed, der løbende evner at maksimere den digitale revolutions muligheder. Det kan NORRIQ hjælpe dig med.

Som et af Danmarks største it-konsulenthuse har vi kompetencerne og erfaringen til at rådgive, eksekvere og optimere 360˚ rundt om din forretning. Vores 360˚service hjælper dig med at gøre data til indsigt ved at binde jeres forretning, systemer, IT-infrastruktur og strategiske processer sammen i ét brugervenligt og transparent flow, der ruster jer til at skabe ekstraordinære resultater.

Det får du med vores 360˚service

Uanset hvordan du bruger os, leverer vi på det, der er vores drivkraft: At gøre det nemt for dig at skabe en dynamisk og agil virksomhed.

Hvorfor vælge NORRIQ og vores 360° service?

Forenklede og hurtigere flows

Vores 360˚ kompetencer bringer dig på forkant med de drivere, der øger din konkurrenceevne. Dét handler i stadig højere grad om at flytte komplekse processer ud af ERP-systemet og ud til brugerne via et brugervenligt procesflow på tværs af CRM, e-Handel, intranet og BI. NORRIQ hjælper dig med at afklare potentialet samt høste gevinsterne 360˚ på tværs af disse forretnings-acceleratorer.

 

Adgang til alt ét sted

Vælger du en specialist med nicheviden på kun et enkelt af ovenstående områder, ender du nemt med en statisk løsning, der ikke kan rumme udviklingen i din virksomhed. Vælger du flere forskellige leverandører til forskellige produkter og ydelser, bruger du ressourcer og tid på at håndtere dem hver især.

Med NORRIQ får du det bedste af alle verdener: Adgang til en totalleverandør med dyb ekspertise 360˚ rundt om dine rådgivnings- og it-behov – med ét kontaktpunkt til det hele.

Er du klar til en snak? Få en opringning fra en af vores konsulenter.

da-DK