7 ting, der styrer din succes med e-handel

Der er mange ting at overveje, når du vil i gang med e-handel. Men hvordan skaber du fundamentet for nemt og hurtigt at høste gevinsterne ved at etablere en online platform?

E-handel er mere end et flot webdesign
At få succes med e-handel stiller store krav til din online platform. Den skal kunne positionere dig stærkt i dit online marked, perfektionere dit online salg, og tilbyde den optimale kundeoplevelse i webshoppen. Hvordan skaber du de bedste rammer for dette? Vi koger vores erfaring fra hundredevis af projekter ned til 7 gode råd.


Jo mindre kompleksitet, desto bedre
Det er vores oplevelse, at vores kunder ønsker mindre kompleksitet. Vi oplever også, at de foretrækker køreklare e-handelsløsninger, der giver adgang til al den e-handelsfunktionalitet, som en virksomhed har brug for. I stedet for at kaste sig ud i udviklingsprojekter, hvor omkostningerne er høje og risikoen stor, vælger virksomhederne i dag en e-handelsløsning, der sætter dem i stand til at implementere professionel e-handelsfunktionalitet nemt, hurtigt og sikkert.


Hvorfor er ERP- og PIM integration vigtig?
Det kan være fristende for en virksomhed at vælge en af de mange e-handelsløsninger på markedet, og få den forbundet med virksomhedens ERP- og PIM-systemer med såkaldte interfaces. Alternativet er at gå efter en e-handelsløsning med dyb ERP- og PIM-integration, hvilket giver enorme fordele for virksomheder med online ambitioner. ERP-integration er vigtig, fordi din webshop ikke selv kan beregne ordrer, lagerstatus, eller styre priser og produktinformation. Ved at integrere webshoppen med dine ERP-processer kan du styre priser og rabatter i ERP-systemet, og dermed spare masser af tid, fordi du får automatiseret processerne for ordrer, lager, fakturering og logistik på tværs af webshop og ERP-system. Og med PIM-integration sikrer du, at alle produktinformationer, som f.eks. beskrivelser, fotos og priser, altid er korrekte og opdaterede i webshoppen. Denne opdatering er altafgørende for, at du kan tilbyde den optimale kundeoplevelse.


7 genveje til succes med e-handel
Ud fra vores erfaringer får du her 7 anbefalinger til, hvordan du kan skyde genvej til succes med e-handel:

1. Vælg en køreklar løsning.
2. Tænk integration til dine forretningssystemer, f.eks. Business Central, CRM og PIM.
3. Vælg en erfaren leverandør med dyb viden om både teknologi og forretningsprocesser.
4. Vælg en skalerbar platform og start småt.
5. Få en løsning, der kan opsamle brugeradfærd på både website og webshop.
6. Vælg en løsning med indbyggede online marketingværktøjer som f.eks. e-mail marketing,
    søgemaskineoptimering og split-testing.
7. Afsæt ressourcer til løbende optimering


Vil du vide mere om e-handel?
NORRIQ har et stærkt bud på en gennemprøvet, køreklar og integreret e-handelsløsning, der indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme nemt i gang med online salg. Løsningen hedder NORRIQ e-Commerce Accelerator.

LÆS MERE OM MULIGHEDERNE I NORRIQ E-COMMERCE ACCELERATOR