Er din terminal sikret efter denne dato, og tør du vente med at bestille til sidste øjeblik?

Har du en af de gamle Sagem eller Ingenico betalingsterminaler, hvor der ikke er lys under tasterne?

Hvis du har, så skal din terminal udskiftes senest den 31. december 2013. Sikkerhedsreglerne fra NETS og VISA gør, at disse terminaler ikke længere vil være lovlige efter denne dato. Desuden bortfalder garantien for gennemførsel af transaktioner på de gamle terminaler.

Næste generation af dankort terminaler er nu godkendte og salgsbare  - de er tilmed udført i et lækkert design. 

Terminalerne er mindre end hidtil gængse terminaler, har bløde kurver, blank overflade og et moderne look. Det er ikke kun designet, der er blevet kælet for, teknologien har også fået en overhaling. Tastaturet på kundedelen er ergonomisk og let tilgængeligt med lys i tasterne – og der er en diskret og let tilgængelig manuel kortlæser. 

Det mest interessante med den nye type af terminaler er dog hastigheden på transaktionerne. Sammenlignet med de nuværende og forældede terminaler har de nye terminaler en markant hurtigere transaktion. 

Med de nye terminal typer er der nu også mulighed for elektroniske gavekort og automatisk opkrævning af kreditkort gebyrer. 

For yderligere info – kontakt NORRIQ på tlf. 70 20 12 12 eller mail: info@norriq.dk

terminal Sagem Ingenico Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK