Flere og flere virksomheder vælger at gå i skyen med deres Microsoft Dynamics NAV – af indlysende grunde. Dem får du syv gode eksempler på her.


Cloud er i overhalingsbanen
Interessen for Cloud er stærkt stigende. Der søges som aldrig før på "Cloud" på internettet, og nye undersøgelser viser, at et flertal af virksomhederne i dag vil overveje en ERP-løsning i skyen. Det er første gang, at interessen for ERP i skyen "vinder" over interessen for traditionel ERP-installation på egne lokale servere.


Flere og flere går i skyen med NAV
Den voksende interesse for skyen har eksempelvis betydet, at flere og flere virksomheder vælger at gå i skyen med deres Microsoft Dynamics NAV. Men hvorfor vælger de skyen? Det er der mangfoldige gode grunde til. Her får du syv af dem.
 

7 gode grunde til at gå i skyen med Microsoft Dynamics NAV


1 Du får topperformance
Med en Cloud-baseret Microsoft Dynamics NAV får du topperformance – tilmed ofte billigere, end hvis du skulle opnå samme ydeevne og hastighed med en platform, som du selv køber og drifter.
 

2 Din platform bliver mere agil
Er skalerbarhed vigtig for din virksomheds vækstmuligheder, så dækker Cloud dig optimalt ind. Du kan hurtigt, sikkert og økonomisk skrue op og ned for ressourcer og kapacitet – både lokalt og globalt.
 

3 Du kan øge produktiviteten
Cloud øger medarbejdernes mobilitet, fordi adgang til NAV sker over internettet. Det giver medarbejderne frihed til at arbejde når og hvor som helst – fra pc, mac, bærbar, tablet og smartphone.
 

4 Dine driftsomkostninger bliver forudsigelige
Du betaler en fast, månedlig ydelse, og undgår dermed store kapitalbindinger i servere, opgraderinger, storage m.v.
 

5 Fokuser på det, du er god til
Med en Cloud-baseret NAV-løsning slipper du for at bruge ressourcer på IT-drift, backup, opgraderinger m.v. Dermed kan du koncentrere dig om jeres kerneforretning.
 

6 Du får styr på IT-sikkerheden
Du kan reducere potentielle sikkerhedsrisici lige så effektivt i skyen som på dine egne servere, hvis du vælger en kompetent partner, der både kan rådgive og levere tilpassede sikkerhedsløsninger.
 

7 Nem integration til dine andre vigtige systemer
Selv om du flytter din Microsoft Dynamics NAV i skyen, kan du med den rette partner nemt integrere din NAV med f.eks. CRM, BI m.v., og dermed sikre et smidigt informationsflow på tværs af hele virksomheden.


Vil du have mere inspiration om NAV og skyen?
Læs mere om fordelene ved at flytte din Microsoft Dynamics NAV i skyen, og få indblik i mulighederne for at flytte din NAV sikkert, fleksibelt og trygt derud.
 
Download vores guide om fordelene ved at gå i skyen med NAV

Læs mere om mulighederne for at flytte din NAV i skyen

 

Cloud Microsoft Dynamics NAV NAV i skyen Skyen eller on-premise Hosting IT-drift Navision ERP Skyen Like

NORRIQ

Your business - simplified

NORRIQ delivers solutions for the whole Microsoft product-palette, with a focus on the clients' needs for 360° it-solutions. Our 300 dedicated consultants have delivered services and business solutions for more than 10.000 customers.
NORRIQ is one of the most important business partners for Microsoft.

da-DK