Kom til Microsoft Løsningsdag 2012 og hør meget mere om, hvordan du med løsninger fra NORRIQ og Microsoft kan skabe nye muligheder for din virksomhed, medarbejdere og kunder.

NORRIQ stiller brikkerne til rådighed – du sammensætter selv din dag

Få et smugkig på Microsoft Dynamics NAV 2013, ren besked om Cloud Computing, et kig på vores innovative mobile sælgerløsning til iPad og meget, meget mere. 

Vi har samlet 15 indlæg på én dag, og du kan selv sammensætte det program, der passer præcist til dine behov og interesser. Det er muligt at deltage i et enkelt indlæg - eller du kan deltage hele dagen.

Alle kapaciteter samlet på et sted

”Microsoft Løsningsdag 2012” giver dig en sjælden mulighed for at samle inspiration på rekordtid - præsenteret af branchens førende kapaciteter. Har du brug for en mere individuel snak, kan du også besøge vores ”Consulting Corner”. Her har du mulighed for at trække på vores specialister – ganske uforpligtende, da vi jo har reserveret dagen til at være sammen med dig. 

Tilmelding

Arrangementet er gratis, og du er velkommen til at inviterer nogle af dine kollegaer med på dagen.

Se programmet for dagen - klik her.

Ring til kundeservice på 4451 7710 eller tilmeld dig her.

Microsoft Dynamics NAV 2013 Cloud Computing Løsningsdag 2012 Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK