Med NORRIQs SharePoint 2010 løsning, der sikrer 100% integration til Outlook, opnår du effektiv dokumentstyring og strømlinet informationsflow i din virksomhed. 

Alle erfaringer viser, at ligegyldig hvilken funktion en medarbejder har i virksomheden, er Outlook det mest anvendte værktøj. Outlook bruges til at udveksle informationer til og fra kunder, leverandører og kolleger. Mange virksomheder har dog ikke taget konsekvensen af denne viden og opererer derfor stadig med flere systemer til informationsdeling. Det gør det tungt og besværligt at overskue den stadig stigende mængde af information og dokumenter.

NORRIQ tilbyder nu en løsning, hvor SharePoint 2010 er fuldt integreret i Outlook. Det betyder, at nyheder, blogs, kalendere, dagens menu i kantinen mv. præsenteres for medarbejderne direkte i deres Outlook.

NORRIQs SharePoint-løsning giver følgende fordele: 

  • Dokumenter, der skal sende som vedhæftede filer, findes hurtigt
  • File kan trækkes direkte fra SharePoint og ind i e-mails uden brug af andre programmer
  • Dokumenter gemmes i en struktureret og logisk orden – det gør det nemt for alle i virksomheden, at finde dokumenterne igen
  • Effektiviteten forøges samtidig med, at man ikke bruger unødig tid på at lede efter information.  

Tre ting du ikke vidste om SharePoint

De fleste virksomheder har i dag en eller anden form for Intranet-løsning. Det er et redskab, som dagligt anvendes af ledelse såvel som medarbejdere. Men spørgsmålet er om I bruger det på den mest optimale facon. Få her inspiration fra NORRIQs SharePoint-ekspert Jesper Kjærgaard, der har mange års erfaring med at rådgive virksomheder som f.eks. Danske Bank om, hvordan man får verdens bedste intranet.

Kontakt NORRIQ for nærmere information.

Læs mere om SharePoint her.

SharePoint 2010 Direkte integration til Outlook Outlook Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK