Kravet om mobilitet er stærkt stigende – og for mange er det ikke længere nok kun at kunne tilgå mails og kalender, når man er på farten. Mange har også behov for at kunne se forretningskritiske tal og analyser på deres iPhone eller iPad, når de ikke er på kontoret.

Som de eneste i Danmark introducerer NORRIQ nu Roambi, som er en banebrydende og nytænkende måde at anvende Business Intelligence på. Roambi er en BI-løsning designet specielt til iPhone og iPad, som giver nem og hurtig adgang til virksomhedens tal, rapporter og data.

Skabt til at blive brugt

BI-løsningen fra Roambi er skabt ud fra devisen – enkelhed og æstetisk. Løsningen stiller data til rådighed på en intuitiv og engagerende måde, som indbyder til, at brugeren let kan finde relevante tal og lave sine egne analyser.

Fra Excel eller Microsoft Reporting Services

Roambi er enkelt og intuitivt at bruge samt nemt at integrere til en allerede eksisterende løsning. Som en selvstændig løsning kan Roambi arbejde med data fra flere forskellige kilder blandt andet MS SQL Analysis Services, MS Reporting Services, og MS Excel. Så anvender du allerede disse teknologier, er det meget enkelt at tage dine analyser og rapporter til et nyt niveau.

Roambi fungerer også off-line

For medarbejdere med meget rejseaktivitet kan Roambi være et værktøj, der holder dem opdateret om egne mål og virksomhedens data. Roambi gemmer al information lokalt og kræver ikke WiFi-adgang for at se de gemte oplysninger. Det betyder, at man altid vil have et tal-sæt tilgængeligt på sin iPad eller iPhone. Disse tal opdateres, når enheden igen tilsluttes et netværk f.eks. på et hotel. 

Sikkerheden i top

Roambi anvender tredobbelte sikkerhedsforanstaltninger, hvor der er sikkerheden fra brugernes egen løsning arves over i Roambi. Endvidere anvender Roambi andre forskellige sikkerhedsforanstaltninger herunder personlige PIN-koder, så sikkerheden er intakt.

Download denne gratis app og se, hvor let Roambi giver dig dine tal lige ved hånden. Hent den i App Store eller læs mere her.

Du kan også downloade en gratis ”lite” udgave af Roambi. Så får du dine tal fra Excel over på din iPhone eller iPad. Tilmeld dig her.

Vil du gerne se, hvordan I kan anvende Roambi, tilbyder vi en gratis præsentation.

Kontakt Sales and Commercial Lead Christian Ejstrup på mobil: +45 51596759 eller email: Christian.Ejstrup@norriq.com og hør mere.

Roambi iPad iPhone BI Mobilitet Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK