Kravet om mobilitet er stærkt stigende – Som de eneste i Danmark introducerer NORRIQ Roambi! En banebrydende og nytænkende måde at anvende Business Intelligence på. Roambi er en BI-løsning designet specielt til mobile enheder, som iPhone og iPad.

Nem installation med Roambi i “Skyen”

Hvis du vil i gang med Roambi på en nem og hurtig måde kan en ”Cloud-løsning” være et alternativ. Ved at anvende ”Cloud Løsning” kommer man hurtig i gang og skal ikke bekymre sig om opsætning og drift af server.

Forretningskritiske tal på mobilen

Mange medarbejdere har i dag behov for, at kunne se forretningskritiske tal eller analyser på deres mobile enheder, når de ikke er på kontoret. Roambi kan nemt integreres til en eksisterende BI-løsning, men kan også anvendes selvstændigt. Løsningen kan fungere off-line, sikkerheden er naturligvis i top.

Kom i gang med Roambi for kr. 225 pr. måned pr. bruger*

*Bemærk at de kr. 225 pr. måned pr. bruger er licensprisen. Dertil kommer etableringsomkostninger så som integration, rapportopsætning og uddannelse eller det der svarer til ca. 1 uges konsulentbistand.  Mindste bindingsperiode er 12 måneder.

Roambi Business Intelligence Forretningskritiske Mobilitet Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK