Det tager kun 10 sekunder.

I C5 2010 kan du nemt få et kartotek over i Excel. Ved hjælp af knappen, der ligner et lille Excel regneark, kan du hurtigt og nemt eksportere posteringerne til Excel. Alternativt til at vælge knappen Excel, kan du anvende genvejstasten Ctrl+J.

Saldooversigt på 10 sekunder

I nedenstående billede tager vi udgangspunkt i debitor kartoteket. Knappen Excel og Ctrl+J kan benyttes fra fanebladet Oversigt i både Debitor-, Kreditor-, Lager-, Ordre-, Indkøb- og Projektkartotekerne.

Dernæst får du mulighed for at afgrænse de debitorer, der ønskes eksporteret via afgrænsningsboksen. Efterfølgende dannes Excel regnearket automatisk med alle felter fra debitorkartoteket. I dette tilfælde er debitorerne sorteret efter saldo.

Hele processen klares på 10 sekunder og et hurtigt og nemt overblik over udestående er opnået.

Ønsker du yderligere informationer omkring eksport mulighederne til Excel, er du velkommen til at kontakte NORRIQ på tlf. 7020 1212.

C5 C5 2010 Excel Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK