NORRIQ råder over et team bestående af nogle af landets mest erfarne C5-lønkonsulenter. De har gennem årerne implementeret mere end 100 C5-løninstallationer til virksomheder med alt fra 20 til 1500 ansatte. Virksomhederne, der anvender C5 Løn, findes inden for både produktions-, vikar-, håndværk-, service- og handelsvirksomheder.

Læs mere og få seniorkonsulent hos NORRIQ Jolanta Hansens bud på, hvorfor man skal vælge C5 Løn fra NORRIQ.

C5 Løn – Vi ved, hvad det handler om

Når man som virksomhed skal vælge enten et nyt lønsystem eller en ny leverandør, er der ifølge Jolanta Hansen flere ting, man skal holde sig for øje. ”En af de ting jeg ofte får at vide hos mine kunder, er, at de sætter meget stor pris på, at NORRIQs lønkonsulenter alle sammen har siddet på den anden side af bordet. Det betyder, at vi præcis ved, hvad det handler om, og hvilke udfordringer en bogholder eller en lønmedarbejder står overfor i det daglige. Vi kan derfor nemt sætte os ind i kundens tankegang og ’oversætte’ det komplicerede it-sprog til almindelig tale”.   

C5 Løn - et gennemprøvet lønsystem

Står man for at skulle vælge et nyt lønsystem, skal man ifølge Jolanta Hansen vælge et system, der både er fleksibelt og gennemprøvet. ”Her må man sige, at C5 Løn er helt uovertruffet. Det er blevet gennemtestet i de sidste ti år, så her er der ingen børnesygdomme. Det er også et utroligt fleksibelt sy-stem, som kan tilpasses til at tage højde for alle de forskellige krav og undtagelser, som vores mange kunder har. C5 løn er faktisk også et system man selv kan foretage tilretninger i. Det betyder, at hvis man har en smule teknisk snilde, så kan man selv tilføje f.eks. lønarter og rubrikker til lønsedlen” forklarer Jolanta Hansen.

Nemt at finde fejl

C5 løn gør det også lettere for lønbogholderen at sikre, at de ansatte i virksomheden altid får den rigtige løn udbetalt. ”Vores kunder fremhæver tit det, at de kan lave alting på kladden, før de trykker på knappen. De kan altså se lønsedler, fil til bank og bogføringslister på kladden først. Det betyder, at hvis der er noget, der ikke stemmer, kan man hurtigt nå at rette det. C5 løn er på alle måder et super godt lønsystem, som uden problemer håndterer at lave løn til alt fra 20 til 1500 ansatte,” siger Jolanta Hansen afslutningsvis.

C5 Løn C5 Lønsystem Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK