Mange virksomheder vil gerne i gang med CRM. Måske også din? Men holder du dig tilbage, fordi du opfatter CRM-projekter som dyre, besværlige og tidskrævende? NORRIQ har lanceret CRM-implementeringspakken CRM Rapid Value, der gør det økonomisk, nemt og hurtigt komme i gang med CRM.

Vil du gerne skabe tættere bånd mellem din virksomhed og dine relationer? Vil du øge produktiviteten i salg og marketing og optimere din kundeservice? Det kan du med CRM. Tilmed på en nem måde - hvis det gøres rigtigt. Hvorfor gentage andres fejl? Det slipper du med garanti for med NORRIQ. Vi har samlet alle vores best-practise erfaringer fra mange Microsoft Dynamics CRM-projekter i implementeringspakken CRM Rapid Value. CRM Rapid Value hjælper dig med at skyde hurtig genvej til at komme i gang med CRM.

CRM med Indbygget forspring

Med CRM Rapid Value får du nemmere end nogensinde ved at komme i gang med effektiv salgsstyring. Konkret får du værktøjer til effektiv styring af al kommunikation på tværs af jeres medarbejdere, kunder, kundeemner og leverandører. Desuden får du et solidt overblik over al den information, du har om dine kontakter. Lige så vigtigt, du sikrer, at al viden om kunderne forbliver i virksomheden, selv om en sælger rejser.

CRM gjort økonomisk, nemt og hurtigt

Mange virksomheder har oplevet frustrationer ved at tage et CRM-system i brug ud af boksen. Den typiske årsag er, at de efterfølgende har skullet kæmpe med at få processer og funktioner til at matche behovet i deres virksomhed. Den frustration fjerner CRM Rapid Value for dig. Pakken sikrer dig dermed mod dårlige brugeroplevelser og uventet pres på budgettet. Og du ved hvad du får. Du får CRM, der er klar til brug – og som virker præcis, som du forventer. Det sikrer vi med en effektiv workshop, hvor vi fokuserer på dine individuelle forretningsbehov. Den viden vi får her, bruger vi til at skræddersy en række funktioner til din virksomhed. Alt sammen indeholdt i den faste, overkommelige pris, vel at mærke.

NORRIQs CRM Rapid Value får du:

  • Oprettelse af Microsoft Dynamics CRM online database
  • Oprettelse af brugere og tildeling af standard-sikkerhedsroller
  • Import af ”CRM Rapid Value” standard-tilpasninger baseret på best pratice CRM i det danske marked
  • Vejledning og template til import af kunde stamdata (firmaer og kontaktpersoner)
  • Vejledning i installation og opsætning af CRM Outlook klienten, så I kan arbejde direkte i Outlook med Microsoft Dynamics CRM, bl.a. med
  • sporing af e-mails på eksempelvis kunder og kontaktpersoner
  • To dages workshop, hvor NORRIQ tilpasser løsningen i relation til felter og layout for at matche kundens specifikke behov
  • Én uddannelsesdag, hvor I bliver klædt på til hurtigt at kunne arbejde med standardfunktionerne i Microsoft Dynamics CRM.

En platform til at vokse på

CRM Rapid Value sikrer at din virksomhed hurtigt og effektivt får konkret værdi ud af sin CRM-investering. Får du brug for at komme videre i CRM-verdenen, er NORRIQ klar med en lang række værdiskabende add-ons. F.eks. marketingløsningen ClickDimensions, der binder dit website og CRM tæt sammen og udstyrer marketingafdelingen med stærke værktøjer, som de kun tør drømme om. Vi kan også hjælpe dig med at integrere din CRM-løsning til NN Markedsdata, så dine data altid er opdaterede. Endelig hjælper vi naturligvis med at integrere din CRM-løsning til Microsoft Dynamics NAV eller C5 CRM.

Priser

Bemærk den skarpe pris for CRM Rapid Value fra NORRIQ: Dkk 25.000,- ekskl. moms.

Læs mere om CRM her og få en demo af CRM Rapid Value

CRM Like
da-DK