Hvis du vælger at digitalisere de administrative arbejdsgange i din virksomhed øges væksten med gennemsnitligt 3.000 kr. pr. medarbejder om året. Det viser en ny undersøgelse fra It- og Telestyrelsen.

Digitalisering af interne funktioner til f.eks. lagerstyring, bogføring og distribution kan være vejen frem til flere penge på bundlinjen.

Værditilvækst på 6,5 mia. kr. 

En helt ny undersøgelse fra It- og Telestyrelsen viser, at der kan være mange penge at hente ved at øge digitaliseringen af interne funktioner hos danske virksomheder. Og det er ikke småpenge, der er tale om. Undersøgelsen viser nemlig, at hvis andelen af private virksomheder med digitaliserede funktioner øges med ét procent-point, vil det give en værditilvækst på op til 6,5 mia. kr. om året. Det vil svare til en øget vækst på mere end 3.000 kr. pr. ansat.
Læs mere om undersøgelsen her.

Sådan øger du dine digitale arbejdsgange

Når man taler om øget digitalisering er der ofte fokus på interne funktioner til f.eks. lagerstyring, bogføring og distribution. NORRIQ er eksperter i rådgive virksomheder om, hvordan man forenkler og effektiviserer arbejdsgange via digitalisering.

Vi kan f.eks. tilbyde:

Du er også velkommen til at kontakte NORRIQ på 7020 1212 for yderligere oplysninger om dine muligheder. 

Digitalisering Lagerstyring bogføring distribution Online Ware House Management Invoice Workflow Elektronisk fakturahåndtering N-pdf Microsoft Dynamics NAV Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK