Mange mennesker forbinder efteråret med starten på en mørk, våd og grå periode, der bare skal overstås i en fart. Men for os her i NORRIQ er det en sæson, vi ser frem til, eftersom det er den tid på året, hvor Directions EMEA finder sted.Hvor er Dynamics på vej hen? Directions EMEA 2017 gav svaret. 
Directions EMEA er en konference for Microsoft Dynamics partnere i ERP og CRM salgskanalerne. Konferencen samler over 2.000 deltagere fra Microsoft Dynamics Partner- og ISV-virksomheder i hele Europa. Konferencen giver Dynamics partnerne mulighed for at få indblik i nyhederne, forbedringerne og hvor Dynamics platformen er på vej hen, samt mulighed for at dele viden, netværke og opdage nye muligheder for at samarbejde. Årets Direction foregik i det solrige Madrid, og i modsætning til mange andre steder i Madrid, summede Directions EMEA 2017 af entusiasme.

Microsoft introducerer Tenerife
Hvert år er der en ny, spændende annoncering at se frem til, og Directions 2017 var ingen undtagelse, tværtimod. I år fik vi lov at opleve den nye Dynamics 365, som bærer kodenavnet 'Tenerife'. Med denne nye platform er det muligt at opbygge en komplet virksomhedsløsning, eller 'økosystem', bestående af Microsoft-applikationer, i en fælles datatjeneste. Dette giver mulighed for at man nemt kan integrere Office 365, Azure, Dynamics 365 og Microsoft PowerApps. Den fælles datatjeneste på tværs af alle Azure-applikationer og tjenester er nøglekomponenten her. Med alle data forbundet på Azure-platformen åbnes der op for en verden af ​​nye muligheder for virksomheder, der ønsker at tage næste skridt på vej mod digital transformation.

Nye og forbedrede apps 
Dynamics 365 byder på nye og forbedrede apps, der gør den til den ideelle kombination af den omfattende funktionalitet i den traditionelle Microsoft Dynamics NAV, og fleksibiliteten og tilgængeligheden i ​Azure og Office 365.

Blandt de nye apps er: 

  • Marketing
  • Sales, herunder salgsordre, kontrakt og salgsstyring
  • Service, herunder serviceordre og projektstyring
  • Finance
  • Operations, herunder supply chain management og diskret produktion
  • Talent Management, herunder medarbejderenheder og lønintegration 

Desuden byder platformen på endnu bedre integration til Office. Vi ser desuden frem til forskellige udvidede Excel rapport-
skabeloner (bl.a. balance, resultatopgørelse samt nyttige rapporter om f.eks. forfaldne købs- og salgsfakturaer), og et tættere samspil med kontakter og påmindelser i Outlook.

Dynamics - en fantastisk platform for brugere og udviklere
Dynamics tilbyder masser af stærk funktionalitet. Men først og fremmest er det en fantastisk udviklingsplatform at starte på for andre applikationsudviklere og systemintegratorer. Og her spiller forbedringer som f.eks. personaliseringsfunktionaliteten og det nye udviklingsmiljø i Visual Studio Code med AL-kodesproget en vigtig rolle. Glemte vi at nævne, at PDF-funktionalitet bliver integreret i alle browsere?

Hvornår frigives Tenerife og Microsoft Dynamics NAV 2018?
Tenerife bliver frigivet i foråret 2018. Og hvis du er blandt dem, der venter spændt på frigivelsen af Microsoft Dynamics NAV 2018, kan du sagtens nå at få den med på din ønskeseddel til jul. Microsoft Dynamics NAV 2018 frigives nemlig den 1. december 2017. Frigivelsen af NAV 2018 vil være realiseringen af endnu en fantastisk vision, der viser, at Microsoft Dynamics NAV fortsat er vigtig for Microsoft

Vi holder dig løbende opdateret om Dynamics 
Akkurat som de tidligere Directions konferencer bød Directions EMEA 2017 på masser af øjenåbnere og inspiration. Både den nuværende og de fremtidige versioner af Microsoft Dynamics platformen rummer så mange muligheder, at den eneste begrænsning synes at være vores egen fantasi.

Hos NORRIQ er vi meget begejstrede for de muligheder, som Tenerife tilbyder. Vi følger udviklingen nøje, og vi vil løbende holde dig opdateret om den spændende udvikling på Dynamics platformen.

Directions EMEA 2017 Tenerife Microsoft Dynamics Dynamics platformen Dynamics 365 Dynamics NAV 2018 Microsoft Dynamics 2018 Like

NORRIQ

Your business - simplified

NORRIQ delivers solutions for the whole Microsoft product-palette, with a focus on the clients' needs for 360° it-solutions. Our 300 dedicated consultants have delivered services and business solutions for more than 10.000 customers.
NORRIQ is one of the most important business partners for Microsoft.

da-DK