Lige nu kan I sikre jer en lavere ydelse på jeres Microsoft abonnementsaftale. Det kræver, at I inden 1. september 2013 tegner eller gentegner en treårig abonnementsaftale. Efter den 1. september er der ikke længere mulighed for at tegne et treårigt abonnement.

Hvis I allerede har en aktiv treårig Microsoft abonnementsaftale kan der være store økonomiske fordele ved at gentegne den inden 1. september 2013. Ved at gøre det sikrer I jer et abonnement til 14 procent af licensværdien mange år frem.

Tilbuddet gælder også, hvis I ikke har en treårig aftale, men er på en etårig aftale. Hvis I gør brug af tilbuddet får I de næste tre år til en lavere ydelse.

Efter 1. september vil det ikke længere være muligt at tegne eller gentegne en treårig abonnementsaftale, og kunder, der vælger ikke at tegne en treårig abonnementsperiode vil, når den igangværende treårige periode udløber, automatisk blive fornyet på en etårig aftale til 16 procent af licensværdien.

Betalingsmuligheder

Vælger du en treårig abonnementsaftale har du mulighed for at betale alle tre år up front eller en gang årligt.

Vær dog opmærksom på, at første års abonnement af den nye tresårige periode vil blive opkrævet med det samme, også selv om første år af den nye periode først er om et eller to år.
2. og 3. år vil blive opkrævet samtidig med at de afvikles.

Kontakt NORRIQ på 7020 1212 og få vejledning i, hvordan I bedst gør brug af dette tilbud.

abonnementsaftale Microsoft Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK