Kabalen med at få medarbejdernes ferieønsker til at gå op kan ofte være en lang proces. Sådan behøver det ikke at være!

NORRIQ tilbyder nu to løsninger, der gør det muligt at holde styr på ferieplanlægningen og restferie. Få mere information om NORRIQs unikke feriemodul til Microsoft Dynamics NAV og den internetbaserede LESSOR portalen.

NORRIQs Feriemodul til Microsoft Dynamics NAV

NORRIQs feriemodul til Microsoft Dynamics NAV er et fuldt integreret administrativt system, der benytter medarbejdernes feriedata i både kalender, tidsregistrering og lønsystem. Med NORRIQs Feriemodul undgår du at tastes de samme data tre gange, da der er mulighed for integration til både Outlook kalenderen, Microsoft Dynamics NAV Projekt Management timeregistrering og Lessor Løn. Læs mere om NORRIQs Feriemodul.

LESSOR PORTALEN

LESSOR-Portalen er en internetbaseret medarbejderportal, der udover ferie- og fraværsregistrering også giver mulighed for stamdataopdatering, registrering af kilometerregnskab og variable løndele. Medarbejderen får selv mulighed for at vedligeholde udvalgte stamdata og kan nemt holde styr på restferie og fridage.

LESSOR Portalen er fuld synkroniseret med LESSOR løn. Det betyder, at man får lettere forretningsgange, nemmere tilgang til data samt mere korrekte data.
Læs mere om LESSOR Portalen her.

Microsoft Dynamics NAV Feriemodul LESSOR LESSOR PORTALEN LESSOR løn Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK