NORRIQs Mobile Sales Office er en sælgerløsning til Microsoft Dynamics NAV, der letter administrationen for den mobile sælger. Løsningen sikrer, at sælgerne altid har opdaterede informationer om både produkter og kunder lige ved hånden. NORRIQ har netop frigivet en ny version af den brugervenlige og populære løsning.

Nyhederne og ændringerne i den nyeste version af NORRIQs Mobile Sales Office (MSO) er alle blevet til i dialog med nuværende brugere af løsningen. På den måde har NORRIQ sikret, at løsningen imødekommer krav og ønsker fra den moderne mobile sælger.

Nyheder i den seneste version af NORRIQs Mobile Sales Office

 • Brugerdefineret kundeoplysninger:
  Sælgerne kan nu selv bestemme, hvilke oplysninger de vil have præsenteret forud for et møde. Det kan være en oversigt over tidligere ordre, salgsstatistikker eller returvarer. Alle oplysninger hentes nemt frem fra Microsoft Dynamics NAV, og kan hurtigt ses enten fra bilen, kontoret eller under mødet.
 • Besøgshistorik
  Det er blevet muligt at følge med i alle aktiviteter, der har været med kunden. Sælgerne kan nemt angive, som der har været et besøg hos kunden eller om kontakten har været telefonisk. Denne oplysning gemmes i Microsoft Dynamics NAV, så den også er synlig for andre ansatte. Det gør det lettere at servicere kunden under f.eks. ferie og sygdom.
 • Kategorisering af afgivne ordrer:
  NORRIQ Mobile Sales Office gør det også muligt at angive om en vare er en del af en kampagne, en rammeaftale eller en returvare. Derved kan man let og hurtigt trække en statistik, der giver overblik over, hvilke ordretype man har på lager og hvilke typer varer kunderne har købt. 
 • Kontaktstyring i Microsoft Dynamics NAV: 
  Den nye version af NORRIQ Mobile Sales Office giver fuld integration til kontaktstyring i Microsoft Dynamics NAV. Det giver mulighed for at håndtere kontaktoplysninger og aktiviteter på både kunder og emner. Det gør det lettere at have et samlet overblik over kundedatabasen. På den måde er informationer tilgængelige for alle relevante medarbejdere.


Kontakt NORRIQ på 7020 1212 for at høre mere om de fordele, I kan opnå ved NORRIQs Mobile Sales Office.

Mobile Sales Office MSO Microsoft Dynamics NAV Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK