Med et velfungerende Intranet/extranet kan din virksomhed opsamle og effektivisere jeres informationstilgængelighed, uden at det behøver ikke at koste en formue.

Tænk stort, men start småt

Efter devisen ”tænk stort, men start småt” kan man komme rigtig langt med de gratis licenser, de fleste virksomheder allerede har. Og i langt de fleste tilfælde vil virksomhedens egen it-afdeling kunne håndtere opbygningen og vedligehold af Intra/Extranettet.

Starthjælp med NORRIQ

Uanset om I gået i gang eller først skal til at starte, kan NORRIQ hjælpe dig. 
NORRIQ tilbyder et helt katalog af features, som du kan købe og implementere på dit In-tra/extranet. Dermed slipper I for selv at udvikle disse. Priserne starter fra kun 950,- kr. og opefter.

Eksempler fra NORRIQs katalog

Projektoversigt på Intranettet

Her kan virksomheden dele viden og status om de mange forskellige projekter, der altid kører i virksomheden.

Medarbejder tilgængelighed

Er mine kollegaer tilgængelig eller sidder de i møde? Med denne feature kan alle få informatio-nen hurtigt.

Ferie booking og godkendelse

Her kan medarbejderen enkelt udfylde anmodning om ferie som så automatisk sendes til nær-meste chef til godkendelse - enkelt og hurtigt..

Ovenstående er blot et lille udsnit af de enkle features som NORRIQ tilbyder. Book et gratis inspirationsmøde med en af vores Sharepoint eksperter.
Se mere om Sharepoint her.

Intranet Extranet Sharepoint Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK