Nu får du chancen for at prøve Microsoft Dynamics NAV til en særlig kampagnepris. Sammen med Microsoft tilbyder NORRIQ, at du kan få op til tre brugere på Microsoft Dynamics NAV og kun betale for den ene.

Er du vokset ud af dit nuværende økonomisystem eller har du udfordringer med et gammelt ikke-opdateret program? Så har du nu mulighed for at prøve Microsoft Dynamics NAV, der er verdens mest udbredte økonomistyringssystem. Microsoft Dynamics NAV giver dig overblik og skaber gennemsigtighed i din forretning.

Prøv Microsoft Dynamics NAV online kvit og frit i 30 dage

Microsoft Dynamics NAV kan anvendes på flere måder. Du kan enten vælge at få løsningen installeret i din virksomhed eller anvende en online-løsning, der ligger ”i skyen”. Hvis du vælger online-løsningen betyder det, at du ikke køber dine licenser til Microsoft Dynamics NAV, men i stedet lejer dem. Kontakt NORRIQ for at få adgang til gratis test-miljø.

Lær mere om Microsoft Dynamics NAV på gratis seminar

Hvis du gerne vil vide mere om Microsoft Dynamics NAV, har du mulighed for at deltage på NORRIQs gratis Microsoft Dynamics NAV seminar. De afholdes over hele landet, og her vil du få en kort præsentation af, hvad Microsoft Dynamics NAV kan gøre for dig og din forretning.
Seminariet bliver afholdt af NORRIQs meget kompetente konsulenter, der alle har rådgivet mange virksomheder og implementeret Microsoft Dynamics NAV i alle typer virksomheder. Tilmeld dig her.

Få mere information om 3 brugere for en 1 brugers pris

Måske er du allerede så langt i dine overvejelser om Microsoft Dynamics NAV, at du ønsker at modtage et tilbud eller få mere konkret rådgivning. Her kan NORRIQ også hjælpe. Vi er Danmarks største leverandør af Microsoft Dynamics NAV, og vi har med succes leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. Kontakt NORRIQ for et godt tilbud eller rådgivning.   

Betingelse for kampagnen

  • Tilbuddet løber i perioden 6/4-2011 til 23/6-2011 og er kun gældende for ikke eksisterende Microsoft Dynamics NAV-kunder.
  • Tilbuddet dækker en Foundation Pack, hvor der kan vælges en eller to ekstra brugere uden yderligere betaling (Der opkræves abonnement af den fulde licensværdi, altså grundpakken plus de gratis brugere).
  • Tilbuddet gælder både BE og AM.
  • Tilbuddet kan ikke anvendes til erhvervelse af Light-brugere eller  ESS-brugere.
  • Kunden kan ikke anvende licensens tilbagekøbsværdi til konvertering til en anden Dynamics erp-løsning inden for 24 måneder efter købsdato.
  • Kampagnen kan ikke anvendes i forbindelse med andre tilbud og rabatordninger f.eks. i forbindelse med tilbagekøb fra et andet Microsoft Dynamics erp-produkt.   
NAV Online Seminar Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK