Gå foråret i møde med et godt tilbud fra Microsoft og NORRIQ. Sammen med Microsoft tilbyder NORRIQ nu, at du kan spare op til 25% på tilkøb til Microsoft Dynamics NAV. For at opnå en besparelse er det en forudsætning, at du har haft et aktivt opdateringsabonnement i mere end et år.

I forbindelse med forårskampagnen er det muligt at spare mellem 15-25% ved køb af ekstra funktionalitet og brugere. Den opnåede besparelse afhænger af, hvor mange år I har haft et aktivt opdateringsabonnement. Det betyder, at hvis I har haft et opdateringsabonnement i mere end fire år, vil I kunne opnå en rabat på hele 25% ved køb af komponenter (brugere og/eller moduler).

Har du fortrudt?

Hvis I ikke har et aktivt opdateringsabonnement til Microsoft Dynamics NAV, kan I stadig opnå rabat ved at genindtræde i ordningen. Ønsker I information om at genindtræde i abonnementsordningen, hjælper NORRIQ gerne med en beregning og yderligere informationer.


Læs mere om Customer Source og fordelene ved at have et aktivt opdateringsabonnement til Microsoft Dynamics NAV her.


Antal fornyelser*

Rabat %

1                 15%
2                20%
3               25%

Tilbuddet løber i perioden 6/4-2011 til 10/6-2011.

*Abonnementsfornyelser er antal gange abonnementet har været faktureret ud over det obligatoriske første år.

 

Microsoft Dynamics NAV Customer Source Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK