Continia Payment Management – the way to pay.

Har du mere end bare 50 ind og udbetalinger om måneden? Så kan du spare penge og tid ved at bruge Continia Payment Management – det suverænt mest solgte tillægsprodukt til Microsoft Dy-namics NAV.

Continia Payment Management er et bank-integrationsmodul til Microsoft Dynamics NAV. Modulet håndterer såvel ind- som udenlandske betalinger.

Med Continia Payment Management slipper du for at indtaste betalingsoplysninger 2-3 gange, inden de er bogført, betalt og afstemt. Dermed sparer du tid og undgår en betragtelig risiko for fejl. Payment Management samler virksomhedens betalingsformidling, og du skal nu kun indtaste betalingsoplysninger én gang!

Få Continia Payment Management hos NORRIQ til en særlig forårspris: 11.900 kr.

(gælder kun for virksomheder med max 5 samlede brugere i licensen. Tilsvarende reduceres det obligatoriske opgraderingsabonnement til 2.000 DKK/år)

Tilbudet er gældende frem til 30. juli 2010.

Continia Payment Management NAV Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK