Vidste du, at din licens måske giver adgang til en gratis udgave af SharePoint?

Mange virksomheder har allerede købt og betalt for en SharePoint-løsning, uden at være klar over det. Er du mon en af dem?
Hvis din virksomhed anvender en Windows Server, råder I automatisk over en "SharePoint-basispakke", der giver mulighed for at få en fornuftig løsning til bl.a. dokumentdeling.

Basispakken - SharePoint Foundation

  • En platform, der gør det muligt at dele dokumenter og som giver et udgangspunkt for bl.a. projektsamarbejde og interne web-steder
  • En løsning, der passer perfekt til mindre firmaer og/eller afdelinger, der gerne vil have en løsning, der er til at betale
  • En løsning, der hurtigt kan tages i brug og som kræver minimum af brugeruddannelse
  • Det er en gratis løsning for de kunder, der har Windows Server og som er korrekt licenseret.

SharePoint Standard og SharePoint Enterprise

Hvis du ønsker en mere omfattende SharePoint-løsning, står NORRIQ naturligvis også klar med assistance. Vi tilbyder også SharePoint løsninger med bl.a. taksonomi moduler, trådning af e-mailkorrespondancer og integration til Microsoft Dynamics NAV. Læs mere om de øvrige SharePoint Standard og SharePoint Enterprise løsninger her.

NORRIQ hjælper dig i gang med SharePoint Foundation for bare 10.000 kr.

Tilbuddet er gældende tom. 31. december 2011.

SharePoint Windows Server licens Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK