Se hvordan dine medarbejdere får 30% mere ud af deres tid og VIND en iPad!

Starter dine medarbejderes arbejdsuge først tirsdag kl. 13.30? 

Det er desværre virkeligheden for de fleste moderne virksomheder og skyldes, at vi bruger op mod 30% af arbejdsdagen på at søge efter informationer. Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Kom til GRATIS seminar og få en demonstration af, hvordan fremtidens forretningssystem kan optimere processerne i din virksomhed.

Fremtidens økonomiløsning er rollebaseret

Microsoft Dynamics NAV 2009 RTC er sidste skud på stammen inden for forretningssystemer og indeholder to banebrydende ændringer:

- Rollebaseret 
Alle ansatte arbejder med "rollecentre", der kun viser de relevante oplysninger. Det sparer tid og øger produktiviteten.
- People-ready
Det er simpelt, smart og intuitivt med samme brugerflade som f.eks. Word og Excel. Det gør det nemt for nye medarbejdere at føle sig hjemme i løsningen.

Gratis seminar 

Kom til seminar i København, Odense, Kolding, Silkeborg eller Aalborg. Her kan du også deltage i konkurrencen om en iPad. Så kan du styre økonomien fra sofaen!

Tilmeld dig her.

NAV 2009 RTC Seminar Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK