Microsoft har introduceret en ny licensstruktur i forbindelse med lanceringen af Microsoft Dynamics NAV 2013. Den nye licensstruktur ”Microsoft Dynamics NAV 2013 - Perpertual” er trådt i kraft pr. 1. oktober 2012.

Med den nye licensstruktur er det blevet mere overskueligt at købe licenser. Det betyder, at man ved indkøb af nye licenser nu kun skal forholde sig til fire elementer. Disse fire elementer kan du læse mere om her. 

Microsoft Dynamics NAV 2013 - Perpertual:

  1. Starter Pack. En Starter Pack er designet til at dække det grundlæggende behov for et økonomistyringssystem hos mindre og middelstore virksomheder. Pakken indeholder tre ”Full Users”, der fungerer som samtidige brugere. Starter Pack har funktionalitet svarende til NAV 2009 Business Essentials. 

  2. Extended Pack. Denne skal tilkøbes, hvis man har behov for mere funktionalitet end det der er indeholdt i ”Starter Pack”. Bemærk at Extended Pack kun indeholder funktionalitet og ingen brugere. Extended Pack kan således ikke ”stå alene” men kræver, at man også køber en Starter Pack. Extended Pack har funktionalitet svarende til NAV 2009 AM licens typen.

  3. Full User. Med en ”Full User” skal forstås en bruger, der har fulde skrive- og læserettigheder i hele løsningen. 

  4. Limited User. Limited Users har fulde læserettigheder, men begrænset skriverettigheder, modsat full users som har fulde læse- og skriverettigheder. En ”Limited User” bruges typisk til medarbejdere med en begrænset rolle i virksomheden.

Ekstra funktionalitet som kan tilkøbes til NAV 2013 er begrænset til udviklingsfunktionalitet samt diverse objekter (tabeller, pages, rapporter, kodeenheder, XML porter og queries).

For konvertering af eksisterende NAV løsninger til NAV 2013 kontakt venligst NORRIQ for en nærmere drøftelse af dine muligheder.

Tilkøb til eksisterende versioner af NAV er forsat muligt ligesom det er muligt at købe ny NAV2009 frem til den 30. november 2013.

Perpertual Microsoft Dynamics NAV nye licenser Extended Pack Starter Pack Full User Limited User Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK