NORRIQ kan nu sammen med Novotek Planning Systems tilbyde planlægningsværktøjet ROB-EX. Løsningen er fuldt integreret til Microsoft Dynamics C5, og den sikrer dig en enkel, effektiv og dynamisk produktions- og projektplanlægning.

ROB-EX

ROB-EX er et værktøj til produktionsplanlæggeren. Det skaber overblik og erstatter den manuelle planlægningstavle eller regnearket, som mange bruger. ROB-EX viser "live" og med tydelig og overskuelig grafik, hvad der sker med belastning, terminer, lager osv. samtidig med, at du redigerer produktionsplanen.

Gantt-diagram

Planlægning foregår dynamisk med musen direkte i det grafiske Gantt-diagram enten manuelt vha. mange hjælpefunktioner eller automatisk ved hjælp af regler for forlæns- og baglæns planlægning. Ressourcekalender samt belastning vises også grafisk og dynamisk, så det er let at vurdere kapaciteten.

ROB-EX Viewer

ROB-EX fås som enkelbruger eller i en flerbrugerversion, der kan udvides med flere moduler. Bl.a. et projektmodul til at styre opgaver før og efter produktionen. Et andet modul er ROB-EX Viewer, der giver en let og overskuelig adgang til produktionsplanen for alle, som har brug for at se de aktuelle planer. Med ROB-EX Viewer kan medarbejderne se den senest gemte plan, søge i ordrelisten og f.eks. farvelægge efter status på aktiviteterne. Brugeren har adgang til de samme visningsfunktioner som planlæggeren, men uden mulighed for at redigere i planen. Viewer kan med fordel benyttes af f.eks. salgsafdeling og produktion.
 

ROB-EX planlægningsværktøjet Novotek Planning Systems Microsoft Dynamics C5 Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK