Hver eneste dag er der virksomheder, der oplever nedbrud på deres servere. Et nedbrud kan betyde tab af forretningskritisk data og bringe virksomheden i en meget vanskelig situation. Læs videre og få gode råd til, hvordan I undgår at et nedbrud på jeres servere bliver en dyr fornøjelse. 

 De fleste virksomheder har kun backup af filer og databaser liggende på bånd eller disk. Ved et totalt servernedbrud i form af brand, skybrud eller ulovlig indtrængen er I derfor meget sårbare, da I er nødt til at installere operativsystemerne igen helt fra bunden for at kunne få systemet i drift igen. Det kan med selv mindre installationer betyde, at det tager adskillige dage for forretningen at komme i luften igen.

1. FLYT FORRETNINGSKRITISK DATA UD AF HUSET

”Vores back-up server står ude bagved – og jeg tænker ikke så meget på den” Lyder det bekendt? For mange virksomheder er det nok, at back-up bliver foretaget lokalt i virksomheden. Men det er en risikabel strategi, der i tilfælde af brand eller skybrud kan komme til at koste virksomheden dyrt både i produktivitet og i kroner og ører. Hvis du vil være sikker på at få dine vigtige filer med regnskaber og e-mails tilbage igen, skal du sende dem i sikkerhed, før du mister dem.

2. VALIDERET BACK-UP – DIN SIKKERHED FOR, AT DET VIRKER

Du modtager sikkert en mail fra jeres back-up-system hver morgen, der fortæller dig, at alt er i skønneste orden. Men hvornår har du sidst valideret din back-up og dermed fået sikkerhed for, at det virker i praksis? Hvis du vil være sikker på, at du kan genskabe dine gemte data, skal du jævnligt udføre en validering af de gemte data.

3. UNDGÅ BACK-UP PÅ BÅND

Gemmer du stadig din musik og film på kassettebånd og videobånd? Nej vel – det gik du sikkert væk fra for mange år siden, fordi det var dyrt, tidskrævende og ikke særligt stabilt. Men hvordan forholder det sig med dine forretningskritiske data? Hvis din virksomheder stadig er en, der foretager back-up på bånd, er det på tide at overveje en anden og mere sikker løsning.

Ved at skifte til en anden back-up løsning som f.eks, en disk-løsning undgår du bånd/mediefejl, du slipper for bekymring om backupbånd er sikkert opbevaret, og du sparer de timer, I ellers bruger på at skifte og opbevare bånd.

Fordele ved NORRIQs Disaster Recovery løsning:

  • NORRIQs Disaster Recovery løsning sikrer, at alle data og virtuelle maskiner altid replikeres, og vi tester, at de gemte data kan genetableres fejlfrit.
  • NORRIQs Disaster Recovery løsning sørger for automatisk back-up af de seneste versioner af dine fulde virtuelle servere og sender dem i sikkerhed i et topsikret miljø. Dermed kan vi hurtigt hjælpe dig med at reetablere dine samlede it-miljøer.
  • Med NORRIQs Disaster Recovery løsning har du sikkerhed for, at driften kan fortsætte ufortrødent, selv hvis der sker nedbrud på virksomhedens servere. Dine systemer kan hurtigt genskabes i NORRIQs hostingcenter med mindst mulig indvirkning på din forretning, dine medarbejdere og dine kunder. 

Hvis du også vil have sikkerhed for, at du kan genskabe forretningskritiske data og software hurtigt, tilbyder NORRIQ lige nu en gratis gennemgang af jeres nuværende set-up.

Disaster Recovery Sikkerhed Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK