Har du samhandelspartnere inden for EU skal du være opmærksom på, at SKAT nu kræver, at du har sikret dig, at det pågældende firma er afgiftspligtig og har et gyldigt momsnummer.

Har du ikke styr på momsnumrene på dine samhandelspartnere, kan du blive mødt med betydelige momskrav. For at undgå bøder kan man selv manuelt foretage en kontrol på SKAT eller EU’s hjemmeside, men kun med et momsnummer ad gangen – og dokumentation for opslaget kan kun ske ved print.  

For at undgå disse manuelle og ressourcekrævende processer har NORRIQ har udviklet N-VAT - en løsning til Microsoft Dynamics NAV. 

Pris

N-VAT koster normalt 15.000 kr. ekskl. moms, implementering og opstart.

Sommertilbud 12.000 kr. 

(Tilbuddet gælder til og med 1. september og er ekskl. moms, implementering og opstart). Vil du gerne sikre dig, at kontrolprocessen bliver gennemført uden brug af for mange ressourcer, så har NORRIQ værktøjet til dig.

Kontakt os på 7020 1212.

N-VAT momsnummer SKAT Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK