Der er kommet følgende HOT FIX fra Microsoft til Microsoft Dynamics C5 2010.

Forkert beregning af ATP i en lønberegning med fratrådte medarbejdere 

Hvis der er en medarbejder, der er fratrådt midt i måned (eks. 19/3-2010) i rækken af medarbejdere, der køres løn for, så beregnes ATP korrekt på medarbejdere FØR den fratrådte medarbejder og på fratrådt medarbejder, men C5 nulstiller ikke, så efterfølgende medarbejdere får beregnet samme ATP-bidrag som den fratrådte medarbejder. 
Kvitteringsliste efter indberetning til eFeriekort 
Der kommer en udskrift med navn og antal feriedage på alle tre fil dannelser.

Feltet Feriekort type medtages ikke fra standard medarbejderen.

Dette er rettet.

Hvis en lønberegning annulleres på en medarbejder og der køres en ny beregning på ham igen, så forsvinder alle S74 kodeværdier på de andre medarbejdere.

Dette er rettet.

Barsel.dk ingen øvre aldersgrænse – C5Pay.kom filerne er rettet til

Der er ingen max aldersgrænse på ATP mere, men Barsel.dk kan kun udregnes med nuværende lønopsætning, hvis der findes en max aldersgrænse.

Fejl på tælleværk 5154 

Ved udbetaling af feriepenge på lønart 5154 regnes der altid en ansættelsesperiode tilbage men for medarbejdere, der har haft flere ansættelsesperioder beregnes tælleværk 5154 ikke korrekt og der udbetales et forkert beløb. Dette er nu rettet.

ACF fase 2

eFerie anmodning XML filer som downloades fra ACF kan importeres i enC5 lønkladde.

Kontakt NORRIQ for yderligere information og evt. hjælp til opdateringen.

Microsoft Dynamics C5 2010 HOT FIX Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK