Opgrader din virksomhed med den nyeste teknologi - Du har allerede betalt

Med et Microsoft Dynamics NAV opdateringsabonnement kan du have foretaget en investering, der sikrer din virksomhed gratis adgang til den nyeste banebrydende Microsoft Dynamics NAV teknologi. Kom til inspirationsmøde og hør, hvordan du kan opgradere din virksomhed med den nyeste teknologi. 

Din Microsoft Dynamics NAV har sikkert tjent dig godt i mange år. Det er ikke uden grund, at Microsoft Dynamics NAV er verdens mest populære forretningssystem. Microsoft Dynamics NAV 2013 R2, der er den seneste udgave, sætter dog helt nye standarder for funktionalitet. De stærke styringsværktøjer til ledelsen, bedre likviditetsstyring og mulighed for mobility giver nye spændende muligheder for din virksomhed. 

Hør mere på NORRIQs inspirationsmøde, hvor du også vil blive positivt overrasket over, hvor meget funktionalitet, der er standard i NAV i dag. I din fremtidige version af Microsoft Dynamics NAV kan du derfor spare på både konsulenttimer og tilretninger.

NAV 2013 Opdateringsabonnement Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK