Lige nu kan alle, der ikke i forvejen har licens til et Microsoft Dynamics produkt, spare 40% ved køb af en Starter Pack til Microsoft Dynamics NAV 2013.

Det har således aldrig været billigere at komme i gang med verdens mest anvendte økonomistyringssystem. Med en Starter Pack kommer du i gang på en nem og økonomisk måde. 

En Starter Pack giver adgang til de basis funktionaliteter, der skal til for at drive en mindre virksomhed i forhold til finans og distribution samt licenser til tre samtidige brugere.

Du får blandt andet mulighed for at:

  • Få kontrol og overblik over virksomhedens finanser

  • Administrere salgsposter og materialer til distribution

  • Give brugerne adgang til at arbejde med løsningen på alle typer platforme – ikke kun fra Pc’en på kontoret, men også Web-adgang på forretningsrejse eller på mobileenheder som iPad og Tablets.

Du kan læse meget mere om Microsoft Dynamics NAV 2013, og de muligheder man får med en Starter Pack her (bemærk materialet er på engelsk).

Har du fået lyst til at høre mere om, hvordan din virksomhed kan komme i gang med Microsoft Dynamics NAV 2013 – kontakt NORRIQ. Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak. Ring til os på 7020 1212 eller skriv til info@norriq.com

Betingelser for kampagnen:

  • Kampagnen gælder frem til 15. juni 2013

  • Gælder kun til ikke-eksisterende Microsoft Dynamics kunder 

  • Glæder kun til Microsoft Dynamics NAV Perpetual og gælder heller ikke til SPLA

Starter Pack Microsoft Dynamics NAV 2013 Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK