Tiden er ved at rinde ud for OIOXML formatet, som offentlige institutioner anvender til elektronisk udveksling af fakturaer og kreditnotaer. Det gamle format erstattes af OIOUBL-formatet. I løbet af foråret regner Microsoft med at frigive en opdatering, således at Microsoft Dynamics NAV kan understøtte OIOUBL.

Køreplan for OIOUBL

Det gamle OIOXML format vil blive udfaset i løbet af 2011, men allerede fra 1. maj 2011 kan man som leverandør til offentlige virksomheder blive mødt med ønske eller krav om at anvende det nye OIOUBL format. Det vil dog langt fra gælde for alle offentlige virksomheder, og de fleste forventes at fortsætte med begge formater året ud.

Kan du ikke vente

Hvis du allerede på nuværende tidspunkt har behov for at kunne anvende OIOUBL, har NORRIQ udviklet en løsning, der gør dette muligt. Alternativt forventes Microsoft at frigive en opdatering i løbet af de kommende måneder, der gør Microsoft Dynamics NAV i stand til at understøtte OIOUBL. Du har således to alternativer. Hvis du har et pressende behov for at kunne sende fakturaer i OIOUBL, kan NORRIQ hjælpe dig med det samme. Du har dog også mulighed for at vente til standardfunktionaliteten i Microsoft Dynamics NAV er klar.

Endeligt er der også mulighed for selv at indtaste en elektronisk fakturablanket i OIOUBL-formatet på Virk.dk, eller betale et bureau for at omdanne dine fakturaer til OIOUBL for dig.

Kontakt NORRIQ for yderligere rådgivning og information.

OIOUBL Microsoft Dynamics NAV Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK