Vi gentager succesen og inviterer til Microsoft Løsningsdag 2013. Ved vores arrangement sidste år var deltagerne meget tilfredse med, at man selv kunne plukke i de forskellige indlæg og sammensætte sin dag efter behov og interesse.

16 forskellige mini-seminarer

I år har vi derfor også forberedt 16 forskellige mini-seminarer og som deltager er det helt op til dig, om du vil vide, hvordan man laver en it-strategi, hvordan man får Microsoft Dynamics NAV 2013 til at passe til rollerne i din virksomhed eller hvordan man får styr på sin licensstruktur. Mulighederne er mange – og vi præsenterer det fulde program i vedlagte folder.

En god start på dagen med Asger Aamund

Vil du også vide, hvad der skal til for at være blandt erhvervslivets vindere i 2013. Så skal du deltage i dagens første indlæg, hvor Asger Aamund, en af landets mest erfarne erhvervsledere, giver sit bud på, hvorfor danske virksomheder har meget at glæde sig til i de næste årtier.

Alle kapaciteter samlet på et sted

”Microsoft Løsningsdag 2013” giver dig en sjælden mulighed for at samle inspiration på rekordtid - præsenteret af branchens førende kapaciteter. Har du brug for en mere tilbundsgående snak, kan du også besøge vores ”Consulting Corner”. Her har du mulighed for at trække på vores specialister – ganske uforpligtende, da vi jo har reserveret dagen til at være sammen med dig.

Tilmelding

Arrangementet er gratis, og du er velkommen til at inviterer nogle af dine kollegaer med på dagen.

Tilmeld dig på vores hjemmeside www.norriq.dk/løsningsdag2013 eller ring på 70 20 12 12 og tal med kundeservice. Bemærk der er begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding anbefales.

Vel mødt til Microsoft Løsningsdag 2013 – vi glæder os til at vise dig, hvordan du med løsninger fra NORRIQ og Microsoft kan skabe nye muligheder for din virksomhed, medarbejdere og kunder. 

Microsoft Løsningsdag 2013 Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK