Den 20. januar lanceres Microsoft CRM 2011, som vil gøre det nemt og billigt at komme i gang med en professionel CRM-løsning. Med CRM 2011 får du mulighed for at få et integreret system til styring af salg, marketing og kundeservice.

Overvejer du en CRM-løsning?

Den nyeste version af Microsoft Dynamics CRM er særligt velegnet til små og mellemstore virksom-heder, da der er hurtige gevinster at hente med en relativ lav investering. Microsoft CRM 2011 bliver nemlig lanceret både som en ”Cloud"-løsning og en løsning, du selv skal drifte og hoste (On premise). Det giver dig som bruger mulighed for at vælge den løsning, der passer præcist til dine behov.

Tag CRM med i ”skyen” og slip for store investeringer

Vælger du en "Cloud"-løsning slipper du for at skulle foretage en stor investering i licenser, servere og infrastruktur. Med CRM i ”skyen” er det eneste krav, at du har en PC med Microsoft Office og adgang til nettet. Du betaler samtidigt kun for de brugere, der anvender løsningen og flere kan føjes til efter behov.

Har du allerede en CRM-løsning?

Hvis du allerede har en CRM-løsning, vil der også være nyheder at hente for dig i CRM 2011. Med denne nye version af Microsoft CRM sættes der nemlig helt nye standarder for brugeroplevelse og samtidigt giver den nye version uanede muligheder for produktivitetsforbedringer.

Flere nye og spændende funktionaliteter i CRM 2011

  • Den helt nye Outlook oplevelse - Fuldt integreret i Outlook med mulighed for at personalisere brugeroplevelsen.
  • Overblik med individuelle Dashboards – ”Out of the Box”-mulighed for at lave personlige Dashboards til f.eks. målstyring, opfølgning og overblik.
  • Den nye målstyring - Mulighed for at opstille individuelle og aggregerede performance-mål og tilhørende målopnåelse.
  • Guidede processer - Få styr på service- og salgsfunktionen med guidede processer, der styrer den telefoniske kundebetjening.
  • Revision af ændringer i CRM - Mulighed for at lave Audit på tilpassede felter, så man kan overvåge, hvornår der laves ændringer og hvem der gør det.
  • Sharepoint integration - Mulighed for i Sharepoint at strukturere dokumenter på kunderne, salgsmulighederne eller servicesagerne.

Deltag i gratis seminar og få meget mere at vide om Microsoft CRM 2011 her.

 

CRM Microsoft CRM 2011 Cloud Outlook Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK