NORRIQ går forrest og tilbyder nu løsningerne NAV-365 og C5-365, der begge er cloud-baserede versioner af de to mest anvendte økonomisystemer i Danmark. Hermed har det aldrig været lettere, hurtigere og billigere at komme i gang med Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Dynamics C5. Dit nye økonomisystem er klar til brug samme dag, som du bestiller, og med NORRIQs teknologi og ekspertise i ryggen er du sikret markedets bedste løsninger.

Hvorfor skal du leje dit nye økonomisystem?

Traditionelt har virksomheder købt deres licenser og har dermed fået adgang til at anvende et økonomisystem. Efterfølgende har de selv skullet stå for opsætning, vedligeholdelse, opdateringer, drift og hosting af løsningen. Ved at leje dit nye økonomisystem undgår du mange af disse tidskrævende og dyre arbejdsopgaver og får i stedet en hel række fordele, der gør din hverdag både nemmere, billigere og mere gennemskuelig.

Nogle af de fordele, du opnår ved at leje dit næste økonomisystem:

  • Online adgang året rundt fra alle typer pc’er, tablets og smartphones. Det betyder, at du ikke længere er bundet til skrivebordet, men kan arbejde hvor som helst og når som helst
  • Cloud-løsning, der inkluderer alle udgifter til servere, opdateringer, back-up, vedligeholdelse og strøm. Du vil derfor fremadrettet altid kende dine it-omkostninger, du har altid et helt opdateret system, og du undgår at bruge tid på arbejdsopgaver, der ikke er din spidskompetence
  • Sikkerhed på et meget højt plan, da din løsning fremadrettet vil være placeret i et professionelt og topsikret datacenter. Vi sørger for, at din løsning altid virker optimalt og tager løbende back-up af dine data, så de ved indbrud, brand eller skybrud kan rekonstrueres igen
  • Antallet af brugere kan nemt varieres efter dit behov. Løsningerne kan hurtigt skaleres både op og ned i takt med udviklingen i din virksomhed. Du slipper derfor for at betale for en løsning, der enten er for stor eller for lille.    
  • Aldrig været billigere at bruge en Microsoft Dynamics-løsning. Du betaler en fast pris hver måned, og du undgår store udgifter til opsætning og hardware. Alt dette er med i prisen

Kort om NAV-365

NAV-365 er et komplet økonomisystem til den professionelle virksomhed. Løsningen er baseret på Microsoft Dynamics NAV og indeholder software, som er blevet udviklet og forfinet gennem de seneste 20 år. Det giver dig sikkerhed for, at du får en løsning, du og dine medarbejdere kan stole på. NAV-365 indeholder derudover forskellige tillægsløsninger, som NORRIQ har udviklet. Det giver dig en endnu stærkere og brugervenlig løsning. Læs mere og bestil her.

Kort om C5-365

C5-365 er det ideelle økonomisystem til virksomheder med max tre brugere på systemet. Det er skræddersyet til dit behov. Det er nemt at bruge, alt er sat op til dig og er klar til brug. Læs mere og bestil her.

NAV Cloud-løsning NAV-365 C5-365 Sikkerhed Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK