Service-update giver nye muligheder i CRM - undersøtter iPad og andre mobile enheder, browser-uafhængig, SQL server 2012 og sociale funktioner.

Microsoft er klar med frigivelsen af den nye service update til Microsoft Dynamics CRM 2011, der vil indeholde en række forbedret og nye funktionaliteter. En af nyhederne er den mobile klient med mulighed for live integration til Microsoft Dynamics NAV.

Mobil klient - CRM anywhere

Med R8 får Microsoft Dynamics CRM 2011 en mobil klient, der understøtter eksempelvis IPAD, Iphone, Windows Phone 7,5, Android og BlackBerry. Dette giver blandt andet mulighed for en mobil salgsløsning med live integration til eksempelvis Microsoft Dynamics NAV. 

Browser-uafhængig

Microsoft Dynamics CRM vil ydermere understøtte en lang række forskellige browsere som Firefox, Safari eller Chrome. 

Lacering af SQL server 2012

I forbindelse med lancering af SQL server 2012 kommer der også en række forbedringer til Microsoft Dynamics CRM 2011. Microsoft har allerede opdateret CRM online til SQL server 2012.  

  • Performance forbedring 
  • Forbedret database genopretning
  • Business Intelligence -herunder pre definerede Power Pivot modeller, Power view rapporter og tids animeret rapporter

Sociale funktioner

I den nye update er der kommet en række forbedringer til de sociale funktioner herunder like/dislike og forbedret filtreringer.

Microsoft Dynamics CRM 2011 iPad mobile enheder Browser-uafhængig Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK