Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 – spændende nyheder frigives til efteråret.

Microsoft har netop annonceret, at de i efteråret 2010 frigiver spændende nyheder i forbindelse med lanceringen af Release 2 til Microsoft Dynamics NAV 2009.

De væsentligste nyheder i R2 er:

 • Microsoft Dynamics CRM
  Integration til Microsoft Dynamics CRM version 4.0 eller nyerere.
 • Online mulighed
  Mulighed for at tilgå Dynamics NAV via den Rollebaserede Klient (RTC) over internettet. Dette reducerer  kompleksiteten og behovet for anvendelse  af eks. Citrix  og Microsoft Terminal-server.
 • Online kreditkort betalinger
  Funktionalitet til håndtering af kreditkortbetalinger direkte fra Microsoft Dynamics NAV’s normale brugerflade via velkendte online betalingsformidlere og kreditkortudbydere.
 • Rollebaserede Klient 
  Mulighed for udrulning af den Rollebaserede Klient (RTC) på brugernes PC-arbejdspladser via Microsoft Application Virtualization (App-V) technology. Dette effektiviserer og reducerer bl.a. tidsforbruget i forbindelse med installation af RTC-klienten på mange arbejdspladser.
 • Jump Lister
  Introduktion af elementer fra Windows 7, og herunder de meget anvendte ”Jump Lister”. Disse ”Jump Lister” giver brugeren mulighed for hurtigt at ”springe” til tidligere anvendte kunder og kre-ditorer i Dynamics NAV databasen, og effektiviserer således brugerens anvendelse af Dynamics NAV.
 • Visualisering
  Ny funktionalitet der giver mulighed for visuelt at analyserer Microsoft Dynamics NAV data på ad-hoc basis direkte i RTC klienten, hvilket er med til give en bedre indsigt i virksomheden og mulighed for at øge effektiviteten.

NORRIQ vil i forbindelse med Microsoft’s endelige frigivelse af Dynamics NAV 2009 R2 gennemføre en række spændende informationsmøder.

Kontakt os og hør nærmere.

NAV 2009 R2 Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK