Knap 200 danske erhvervsfolk deltog, da NORRIQ for anden gang afholdt Microsoft Løsningsdag i Glostrup, Aalborg og Kolding. I løbet af de tre dage præsenterede NORRIQs konsulenter alle de nyeste trends og muligheder inden for Microsoft Dynamics NAV, CRM, SharePoint, BI, e-Business og infrastruktur.

Årets hovedtaler var Asger Aamund, der med sin store erfaring satte rammerne for dagene. Ifølge Aamund befinder vi os stadig i it-stenalderen, men står overfor en udviklingstornado inden for it med bl.a. 3D designet pizza og førerløse biler. Han kom derfor med en velment opfordring til de fremmødte erhvervsfolk om at tænke i kompromisløs kvalitet, globalt konkurrenceperspektiv og permanent innovation, hvis de vil være blandt erhvervslivets kommende vindere.

Blandt de fremmødte erhvervsfolk var blandt andet it-chef Torben Hem fra Elap A/S. Hans primære sigte med dagen var at stikke en finger i jorden for at finde ud af, hvad der sker inden for nogle af de produkter, som Elap anvender. 

”Microsoft Løsningsdag hos NORRIQ er en god mulighed for at få en pejling på, hvor vi er henne i produktpaletten. Vi anvender blandt andet Microsoft Dynamics NAV og Microsoft Office, og da der hele tiden sker ændringer i softwaren, er det nødvendigt for os at vide, hvornår ændringerne er så store, at vi skal opdatere. Til det formål fungerer Microsoft Løsningsdag rigtigt godt, da man hurtigt får et overblik over både nye produkter, opdateringer og tendenser.”  

Som afslutning på dagen blev der hvert sted trukket lod om Microsofts nyeste skud på stammen inden for tablets. Tre heldige vindere kunne derfor gå hjem med hver deres Microsoft Surface.

Microsoft Løsningsdag Asger Aamund Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK