Kom til gratis seminar og se hvordan ny teknologi gør det muligt for den voksende mobile arbejdsstyrke at kommunikere og arbejde uafhængig af tid og sted. Arrangeret i samarbejde med Apple.

Mobility står på toppen af it-agendaen hos mange virksomheder. Det skyldes, at mobility giver adgang til data og regnekraft overalt samt lynhurtig og fleksibel kommunikation. Sammen med Apple, der er flagskibet inden for mobility, inviterer NORRIQ til gratis seminar om, hvordan I kan bruge mobility i jeres virksomhed.

Mød en repræsentant fra Apple Danmark. Han viser eksempler fra virksomheder – store som små fra forskellige brancher – som i dag opnår store gevinster ved at anvende mobile løsninger og applikationer.

For at få den fulde gevinst af de mobile muligheder, kræves løsninger, der er designet specifikt til dette formål, da de skal være integreret med virksomhedens kernesystemer som NAV, BI, CRM og webshop. NORRIQ viser den nye teknologi, der gør det muligt for den voksende mobile arbejdsstyrke at kommunikere og arbejde uafhængig af tid og sted.

Tilmeld dig her - og tag gerne en kollega med.

Mobility NAV BI CRM Webshop Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK