Det simple svar er JA. I takt med behovet for at gå på nettet og tjekke mail på sin telefon, og it-kriminaliteten samtidig også stiger måned for måned, kræves ansvarlighed og sikker adfærd i din virksomhed. NORRIQ tilbyder nu en sikkerhedsløsning til mobile enheder baseret på teknologi fra Kaspersky - en af verdens største leverandører af sikkerheds-software.

Sikkerhedsløsning til mobileenheder herunder smartphones

NORRIQ tilbyder nu en løsning, der yder brugervenlig sikkerhed, som er nem at administrere, og som beskytter fortrolige data på virksomheders mobile enheder mod tab, tyveri, uvedkommende adgang og malware, uanset hvor dine medarbejdere færdes.

Robust beskyttelse af data

Med NORRIQ mobile sikkerhedsløsning får du effektive sikkerhedsfunktioner som kryperting, antivirus, firewall, spamfilter til tale og sms og beskyttelse af fortrolige oplysninger samt tyverisikring med fjernstyret lås/sletning og GPS-sporing.

Support på flere platforme

Applikationen yder effektiv anti-malware-beskyttelse til mobile enheder, der kører på mobiltelefoner med Symbian S60, Black-Berry, Android og Windows Mobile.

Nem aktivering

Du kan nemt aktivere sikkerhedsløsningen fra ét punkt til alle mobile enheder i virksomheden, enten trådløst eller ved at tilslutte smartphonen til en pc.

Effektiv administration

Med applikationen kan systemadministratorer håndtere indstillinger, begrænsninger, koncernregler m.m. fra en central konsol.

Systemkrav

Understøttede administrationsplatforme:
• Kaspersky Administration Kit 8.0 (version 8.0.2121 eller senere)
• Microsoft System Center Mobile Device Manager 2008 SP1
• Sybase Afaria 6.5

Understøttede operativsystemer:

• Symbian S60 9.1-9.4 (kun Nokia)
• Windows Mobile 5.0-6.5
• BlackBerry 4.5-5.0
• Android 1.5-2.3

Like
da-DK