NORRIQ tilbyder nu fremtidens kasseapparat med integreret dankort-terminalløsning og fuld integration til de førende økonomisystemer.

Alle forretningsdrivende kender situationen. Det er lørdag formiddag, og butikken er fyldt med købelystne kunder. Desværre vokser køen, og kunderne bliver utålmodige og begynder at forlade forretningen uden at købe deres varer. Den situation kan man nu undgå uden at skulle foretage store investeringer eller give køb på dyr kvardratmeterplads til nye kasseterminaler.

Q-Buster koncept er en effektiv løsning til håndtering af køb og betaling ved ekstraordinær travlhed (udsalg, jul, køtilbud etc.), hvor hurtig og god betjening giver øget kundetilfredhed. 

Q- Buster sikrer betaling fra dine kunder når som helst og hvor som helst. Og ikke kun Retail-virksomheder kan drage fordel af Q-Buster løsning, men enhver virksomhed, der skal sikre betaling på stedet, kan bruge løsningen.

Q-Buster-løsningen som leveres af NORRIQ har fuld integration til førende økonomisystemer som Microsoft Dynamics C5Microsoft Dynamics NAVNORRIQs eget Npos og LS Retail.

Kontakt NORRIQ på 7020 1212 eller på info@norriq.dk for at få et tilbud på fremtidens kasseapparat.

Q-Buster kasseterminaler Microsoft Dynamics C5 Microsoft Dynamics NAV Npos LS Retail Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK