NORRIQ sikrer succesfuld integration mellem CRM og økonomiløsningerne NAV og C5

Du var måske allerede klar over, at NORRIQ er Danmarks førende leverandør af Microsoft Dynamics NAV og C5. Men vidste du, at vi også råder over nogle af branchens mest kompetente CRM-konsulenter? Netop kombinationen mellem skarpe CRM-kompetencer og en unik forståelse af NAV og C5 sikrer, at NORRIQ kan lave succesfulde CRM-løsninger. Vi ved nemlig, hvordan man sikrer en optimal integration.
Det kan yderligere nævnes, at vi også kan integrere med webshop og ikke mindst SharePoint. 

Går du glip af omsætning og store besparelser ?

Det er desværre virkeligheden i mange moderne virksomheder. NORRIQ tilbyder nu en strategisk mini-workshop, hvor I kan få belyst, hvad I kan få ud af en CRM-løsning. Det gælder både eksisterende CRM-løsninger og løsninger, der endnu kun er på tegnebrættet.

Efter hver endt workshop udarbejdes en strategirapport, som kan bruges i det videre arbejde med CRM-løsningen. Omfanget af workshoppen kan aftales individuelt, men kunne eksempelvis være en MINI-STRATEGI-WORKSHOP på fire timer.

NORRIQs mini-strategi-workshop

Programmet for en MINI-STRATEGI-WORKSHOP bliver naturligvis afstemt efter jeres behov og ønsker.

Nogle af emnerne kunne dog være:

• Sådan øges jeres konkurrenceevne
• Sådan effektiviseres virksomhedens værdikæde
• Sådan får I overblik over gode og dårlige kunder
• Sådan styrer I alle øvrige relationer (ikke kunder)
• Pipeline management
• Salgsrapportering
• E-marketing

Mød Danmarks bedste CRM-konsulenter ved at klikke her.

CRM Integration Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK