Den seneste version af Microsoft Windows Server byder på flere hundrede nye features og nyheder inden for virtualisering, netværk, storage, cloud computing og meget mere.  Læs mere om enkelte af dem her – og hent en gratis e-bog, hvis du vil vide mere.

Højere stabilitet med den nye Hyper-V i Windows Server 2012
Funktionen Hyper-V Replica gør det muligt at replikere en virtuel maskine fra et sted til et andet ved hjælp af Hyper-V og en netværksforbindelse - og uden behov for delt lagerplads.

Dynamic Access Control: Ny mulighed for at styre adgangen til data

Windows 2012 indeholder et sæt funktioner - Dynamic Access Control, der forbedrer muligheden for at styre adgangen til data. Nu handler det ikke længere om at definere hvilke brugere, der har adgang til hvilke filer og mapper. Derimod handler det nu om regelbaseret styring af adgangen ud fra typer af data samt brugernes roller.

Nogle af de andre nyheder er:

- Ny Server Manager
- Ingen Enterprice-udgave
- Tilgang med udgangspunkt i kommandolinjen
- Udvidede muligheder med PowerShell
- Storage Spaces
- DirectAccess
- Resilient File System (ReFS) 
- Komplet IP-adresseadministration

Hent en gratis e-bog, hvis du vil vide mere om Windows Server 2012.

Microsoft Windows Server Windows Server 2012 Hyper-V Dynamic Access Control Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK