NORRIQ er netop blevet kåret som ”Årets Dynamicweb partner 2011”. Det skete på Dynamicwebs partnerkonference, der blev afholdt i Kolding.

Det var første gang, at NORRIQ løb med titlen ”Årets Dynamicweb Partner”, som er den højeste hæder Dynamicweb kan tildele deres partnere. NORRIQ er tidligere blevet kåret for at have lavet ”Årets bedste løsning”. Det skete både i 2008 og 2010, hvor NORRIQ vandt med henholdsvis Imerco og senest Dermalogicas meget roset web-shop.

Der var i alt 5 partnere, der i år konkurrerede om titlen ”Årets Dynamicweb partner”.

Nomineringen fra Dynamicweb lød således:

”NORRIQ har med stort engagement leveret 360° web-løsninger med fokus på kundernes behov. I et udfordrende marked har NORRIQ haft en stigende softwareomsætning med mange spændende referencer. NORRIQs strategiske fokus på e-Business med Dynamicweb har skabt trendsættende løsninger og en meget konkurrencedygtig NAV-integration”.

Mød "Årets Dynamicweb partner 2011" og hør hvordan du optimerer i online-salg. Tilmeld dig her.

For mere om information om NORRIQs prisvindende web-shop-løsninger udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Dynamicweb Årets Dynamicweb partner 2011 E-business Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK