NORRIQ blev i sidste uge udnævnt som årets forhandler hos TARGIT. Prisen uddeles hvert år blandt TARGITs 80 skandinaviske partnere, og i skarp konkurrence med Fujitsu og Rehfeldt løb NORRIQ for andet år med den eftertragtede titel.

NORRIQ har endnu engang slået sin position fast som en af Danmarks største og mest succesfulde it-virksomheder. Det skete i sidste uge, da NORRIQ blandt 80 skandinaviske it-virksomheder blev udnævnt til årets forhandler hos TARGIT.

Business Intelligence har længe været et af NORRIQs kerneområder, og jeg er naturligvis meget glad og stolt over, at vi endnu engang er lykkedes med at blive årets TARGIT forhandler. Vi har et fantastisk BI-team, der via fokus på kundetilfredshed og høj kompetence blandt konsulenterne har sikret mange glade TARGIT kunder. Med vores fast-pris model er det lykkedes os at tage markedsandele, da det giver kunderne tryghed og sikkerhed for den rette løsning til den rette pris. Vi har gennem årene hjulpet en lang række virksomheder med at få optimeret deres informations-flow, og vi arbejder målrettet med kontinuerligt at videreudvikle vores kunders løsninger.” siger Søren Toft Joensen, Divisionschef for Business Intelligence hos NORRIQ

NORRIQ – toppen af skandinaviske TARGIT-partnere

I forbindelse med udnævnelsen udtalte TARGITs salgsdirektør Flemming Madsen: ”NORRIQ har gennem de senere år etableret sig i toppen af skandinaviske TARGIT-partnere. Virksomheden arbejder i dag med en dedikeret BI-afdeling. NORRIQs ”fastpris-model”, kvalificerede vejledning, og høje tekniske kompetencer sikrer, at kunden er i gode hænder gennem hele processen. NORRIQ har formået at placere TARGIT centralt i forhold til hele virksomhedens produktportefølje, og har altid TARGIT ”med i tasken”. TARGIT Customer Care er et vigtigt område hos NORRIQ, og det kommer til udtryk med fokus på uddannelsesniveau hos både eksisterende og nye kunder”.

TARGIT Årets forhandler Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK