En netop indgået aftale med PEBBLESTONE FASHION, verdens førende producent inden for software til tøjbranchen, betyder, at danske NORRIQ nu er klædt godt på til at indtage tekstilindustrien i Danmark og resten af Norden.

NORRIQ skal fremover være med til at sikre de bedst mulige forretningsprocesser for danske og nordiske virksomheder inden for beklædning, fodtøj, accessories og sportsartikler. Et særligt softwareprodukt fra hollandske PEBBLESTONE FASHION giver nemlig virksomheder inden for tekstilindustrien mulighed for at effektivisere hele deres forretning. Den hollandske løsning sikrer overblik over alle processer fra design til distribution og er desuden markedets eneste Microsoft certificerede løsning.

Vi er meget glade for at være blevet udvalgt som partner hos PEBBLESTONE. Det supplerer i høj grad vores ønske om at være de skarpeste inden for udvalgte områder, og her er tekstilindustrien en af vores store satsninger. Det har også været vigtigt for os at finde den helt rigtige løsning, der kunne passe ind i vores øvrige Dynamics NAV forretning. Vi kunne ikke ønske os et bedre match,” siger Poul Stokholm, regionsdirektør for NORRIQ.

Med det nye partnerskab kan NORRIQ gøre sin allerede eksisterende detailløsning endnu bedre og udnytte de særlige kompetencer, virksomheden råder over:

Vi har allerede en del kunder, der bruger vores detailløsning til salg af sko og beklædning. På den måde har vi fået et stort kendskab til branchen, og på det seneste har vi også sammensat et hold af eksperter inden for modeindustrien. Med PEBBLESTONE FASHION i ryggen kan vi nu gå ud i markedet med både den stærkeste softwareløsning og det stærkeste hold,” siger Poul Stokholm.

Også hos PEBBLESTONE FASHION er der store forventninger til det nye partnerskab:

”Hos PEBBLESTONE FASHION glæder vi os til det fremtidige samarbejde med NORRIQ. Vi er overbeviste om, at samarbejdet bliver en stor succes, som vil give os mulighed for at yde en excellent service til vores danske kunder. Danmark er jo berømt for sin modeindustri, og vi ser frem til at præsentere vores unikke produkt for de danske virksomheder,” siger Jeroen Vroeman, Partner Director hos PEBBLESTONE FASHION.

PEBBLESTONE FASHION Tekstil Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK