Igen i år blev NORRIQ udnævnt til at være medlem af Microsoft Dynamics mest prestigefyldt partner-kreds ”Inner Circle”. Det var fjerde år i træk, at NORRIQ fik den hærder, og udnævnelsen skete på basis af NORRIQs enestående salgs- og udviklingsaktiviteter.

NORRIQ er blevet udnævnt til at være en del af den prestigefyldte partner-kreds Inner Circle, der består af 50 af de mest strategiske Microsoft Partnere. Medlemmerne af Inner Circle har alle levet op til en meget høj leveringsstandard af løsninger, der har hjulpet virksomheder med at få øget succes.

Udnævnelsen skete på Microsofts Worldwide Partner Conference (WPC), der i år blev afholdt i Los Angeles, USA.

”Vi er meget glade for at kunne tildele NORRIQ æren af at være ledende blandt Microsoft Dynamics Partnere i forhold til at fremme og levere løsninger, der sikrer succes hos vores kunder” sagde Doug Kennedy, Vice President, Microsoft Dynamics Partners. ”NORRIQ yder det højeste niveau inden for salg og innovation, og vores kunder kan derfor være sikre på, at de hos NORRIQ handler med ”the best of the best”!  

Samtidig med udnævnelsen til Microsoft Dynamics Inner Circle blev NORRIQ også udpeget til en plads i 2011 President’s Club for Microsoft Dynamics. President’s Club er forbeholdt en udvalgt gruppe af partnere, der har nået særlige forretningsmæssige milepæle, opretholdt et højt niveau af kundeservice, samt bidraget aktivt til produkt- og teknologiudvikling. 

"Hos NORRIQ er vi meget stolte af, at vi igen er blevet optaget som en Inner Circle Partner hos Microsoft Dynamics. Det er en fantastisk anerkendelse af vores store arbejde med at få bygget stærke vertikale løsninger samt vores innovative teknologi. At vi igen er lykkedes med at komme i Inner Circle skyldes den dedikation, som vores medarbejdere dagligt udviser i deres arbejde hos NORRIQ. Derfor tilfalder æren for Inner Circle medlemskabet de ansatte hos NORRIQ i Belgien, Danmark og Holland” siger NORRIQ.  

Microsofts Worldwide Partner Conference Microsoft Partnere Inner Circle Like

NORRIQ

Your Business - Simplified

NORRIQ leverer løsninger inden for hele Microsofts produkt-palette med fokus på kundens behov for 360° it-løsninger. Vores 300 dedikerede og engagerede konsulenter har leveret ydelser og forretningsløsninger til mere end 10.000 kunder. NORRIQ er globalt set en af Microsofts vigtigste Business Partnere.

da-DK